GoPro Karma drone

De GoPro Karma drone is meer dan alleen een drone. Met de Karma kun je ongelofelijk vloeiende beelden in de lucht maken. De camera bevindt zich aan de voorzijde van de drone, waardoor je geen propellers in je video’s terug zal zien. De Karma drone beschikt over diverse features. Zo is er een return to home knop en kun je kiezen voor verschillende vliegmodi. GoPro heeft bovendien een flight simulator ontwikkeld, zodat je eerst even kunt oefenen. Ideaal voor de beginnende dronepiloot.

Uniek aan de Karma drone is dat hij geschikt is voor meerdere doeleinden. Hij wordt geleverd met een camerastabilisator die zorgt voor stabiele en vloeiende beelden tijdens het vliegen. Pluspunt is dat je de stabilisator gemakkelijk uit de drone kunt halen en kunt bevestigen aan de meegeleverde Karma Grip. Zo creëer je een handheld gimbal waarmee je ultrastabiele en professionele video’s kunt maken tijdens bijvoorbeeld het fietsen of skaten. 

Ook aan het design is aandacht besteed. De GoPro Karma Drone mag dan niet meer de kleinste drone ter wereld zijn, maar de manier waarop je de Karma op kunt vouwen in de (meegeleverde!) case is noemenswaardig. Je kunt hem dan ook makkelijk overal mee naartoe nemen.

De controller is een aparte vermelding waard. Deze alles-in-één afstandsbediening is nog het best te vergelijken met een ‘gamecontroller’ en voorzien van een geïntegreerd vijf inch touchscreen. Een smartphone bevestigen is dus niet nodig! Met de live view heb je de volledige controle over de aan de drone bevestigde actioncam. De controller is redelijk zwaar, maar ligt goed in de hand. Dit maakt vliegen leuker en gemakkelijker dan ooit, zelfs voor beginners!

Bekijk hier de GoPro Karma drone