Kamera Express magazine: nu ook digitaal!

In mei verscheen de tweede editie van het Kamera Express magazine, de lente-/zomereditie. Dit extra dikke exemplaar bevat maar liefst 196 pagina's en staat boordevol inspiratie. Er wordt o.a. aandacht besteed aan thema's als macrofotografie, landschapsfotografie en straatfotografie. Ook is er een uitgebreide entertainmentspecial te vinden. Daarin geven drie evenementenfotografen, Vincent van den Boogaard, Heidie Duteweert en Bart Heemskerk, u een kijkje in de wondere wereld van evenementenfotografie.

Naast interviews met gerenommeerde fotografen als Albert Dros, Lars Soerink en Martin Hogeboom zijn er ook steeds meer BN'ers die een passie voor fotografie ontwikkelen. In het magazine vertellen Kim Feenstra, Abdelkader Benali, Erik de Vogel en Caroline De Bruijn alles over hun fotografie. Reviews zijn er ook in overvloed: de nieuwe Canon EOS M6, drie PRO objectieven van Olympus, de Olloclip, de GoPro Karma Grip en de DJI Mavic Pro. U vindt ze allemaal in het Kamera Express magazine.

Op veler verzoek hebben we de lente-/zomereditie van het Kamera Express magazine ook digitaal uitgebracht. Lees hem nu ook op uw PC, tablet of smartphone!

Interactief

In het online magazine kunt u meer dan alleen lezen. Bij de artikelen zijn diverse video's geplaatst, zoals videoreviews of de video's die we in samenwerking met het NRC maken voor de NRC fotowedstrijd. In de online versie hoeft u slechts te klikken en de video verschijnt op uw scherm. Bovendien worden door het magazine heen allerlei producten genoemd. Deze zijn in de digitale versie klikbaar gemaakt, zodat u ze niet meer apart op hoeft te zoeken. Handig!


Nieuwsgierig geworden?

Hier kunt u de digitale versie van het Kamera Express magazine terugvinden.

Veel leesplezier toegewenst!