Batterygrips Jupio

Batterygrips en grips van Jupio

Opzoek naar een mogelijkheid om langer te kunnen fotograferen? Dan is dit het antwoord voor je: battery grips. Met een battery grip kun je langer fotograferen dankzij de extra accu en heb je een betere houvast van de camera. De grips zijn voorzien van een extra ontspanknop om eenvoudig verticaal te kunnen fotograferen.

Wat is een battery grip?

Een battery grip is een grip die je onder de camera bevestigt. Hierin kan je extra accu's toevoegen waardoor je langer kunt fotograferen zonder te wisselen van accu's. Maar naast een langere accuduur levert een battery grip ook meer draagcomfort op door de extra knoppen waarmee je verticaal foto's kunt maken.

Waarom een battery grip?

De voordelen van het gebruik van een battery grip zijn onder andere een verbeterde houvast van de camera en handiger fotograferen in verticale positie door een extra ontspanknop. Daarnaast kun je in de meeste modellen twee accu's tegelijk plaatsen waardoor je langer kunt fotograferen en dus minder hoeft te wisselen. Heb jij een compacte camera? Ook dan is de battery grip voor jou een goede oplossing.

Battery grip bevestigen

Wanneer je het accuklepje van de camera los klikt, haal je de accu eruit en schuif de battery grip in je camera. Je kunt de grip vastzetten door de lock-knop helemaal naar rechts te draaien.

Meer ruimte = meer accu's

Wanneer je de battery grip bevestigd hebt, kun je deze voorzien van niet één maar twee accu's! Bij bijna alle grips wordt een batterijhouder meegeleverd zodat je de grip ook kunt laten werken op 6 AA batterijen.

Functieknoppen en extra ontspanknop

De Jupio grips zijn voorzien van diverse functieknoppen en een extra ontsnapknop. Zo kan je eenvoudig in- en uitzoomen, focussen en de belichting instellen. Dit zorgt voor extra gemak wanneer u in de verticale stand foto's wilt maken.

Rubberen grip

De met rubber beklede handgrip zorgt ervoor dat jij nóg comfortabeler en steviger de camera vast kan houden.

Vergelijkingen

 

 

Jupio Grip voor EOS 5D Mark IV

Canon BG-E20 Grip EIS 5D Mark IV

Biedt plek voor 2 accu's    
Verticale ontspanknop    
Functieknoppen    
Twee jaar garantie    
Drie jaar garantie    
Inclusief afstandsbediening, accu & powerclip    
 

Klik hier voor meer productinformatie

Klik hier voor meer productinformatie