Fuji Instax Mini 90

De Fujifilm Instax Mini 90 is een compacte camera en maakt gebruik van Fujifilm Instax Mini fotopapier om de foto’s direct te printen. De camera heeft een intrekbare 60mm lens met een minimale scherpstelafstand van slechts 30 cm. Een toevoeging ten opzichte van de Mini 70, is dat deze gebruik kan maken van dubbele belichting. Hiermee kunnen er twee foto’s over elkaar heen gemaakt worden. Een andere functie die deze camera heeft, is de bulb-modus met een belichtingstijd tot tien seconden. De camera beschikt over helderheidsregeling met de modus: Party, Kids, Landscape en Macro.

Schiet prachtige foto's met deze camera. De onderstaande foto's zijn voorbeelden van foto's die zijn genomen met de Fujifilm Instax Mini 90.

Verschillen met de Fujifilm Instax Mini 70

De grootste verschillen tussen de Mini 70 en Mini 90 zijn voornamelijk de effecten die de Mini 90 meer heeft. Met een andere modus kunnen er foto’s gemaakt worden in meer situaties doordat de belichting erop aangepast wordt. Voor een compleet overzicht hebben we de volgende vergelijkingstabel gemaakt:

 

 

Fujifilm Instax mini 70

Fujifilm Instax mini 90

Selfiespiegel    
Intrekbare 60mm lens    
Scherpstelafstand 30cm    
Dubbele belichting    
Bulb modus    
Party Modus    
Kids/Movement    
 

Bekijk de Fuji Instax Mini 70 hier

Bekijk de Fuji Instax Mini 90 hier