Fuji Instax Mini 9

De Fujifilm Instax Mini 9 is onmisbaar voor de fotografie liefhebber. Met het hippe uiterlijk en handige functies is dit een echte must-have. Maak prachtige, en vooral tastbare herinneringen. Neem de camera mee naar feestjes, festivals en andere leuke momenten. Leg het direct vast op print en creëer de mooiste beelden.

De belichting past u eenvoudig aan met 4 belichtingsmodi, zo heeft u de beste foto in diverse situaties. De camera geeft met het lichtje aan welke belichtingsmodus het beste gebruikt kan worden. De camera bezit een selfie mirror om selfies te maken of groepsfoto's. Het is mogelijk om op 35 cm afstand te fotograferen voor close-ups.

Kies zelf de kleur die het best bij u past! 

Fuji Instax Smoky white
Bekijk hier!
Fuji Instax Ice Blue
Bekijk hier!
Fuji Instax Flamingo Pink
Bekijk hier!

De leukste accessoires

Bij zo'n prachtige camera horen natuurlijk ook toffe accessoires. Denk hierbij aan diverse soorten film, cases en fotoalbums.

Fujifilm Instax Film

Er zijn diverse films voor de Fujifilm Instax Mini 9. Denk aan monochroom, minions, diverse kleuren, figuren, Hello Kitty en comics.

Bekijk hier!
Fujifilm Instax Cases

Voor de Fujifilm Instax Mini 9 is er voor elke kleur een bijpassende case. De case is verkrijgbaar in Smokey White, Ice Blue, Flamingo Pink en Cobalt Blue.

Bekijk hier!
Fujifilm Instax Fotoalbum

Een album om de foto's in te bewaren, speciaal voor de Mini film van Fuji instax. Er zijn kleine albums in pocketformaat of een groter album met insteekhoezen.

Bekijk hier!

Bekijk alle Fuji Instax Mini 9 hier