Fuji Instax Mini 70

De Fujifilm Instax Mini 70 is een compacte camera die speciaal is ontworpen voor de selfie liefhebber dankzij de spiegel op de lens. Deze hippe camera is er in verschillende kleuren: goud, wit, rood, blauw en geel. Print direct foto’s op het Instax Mini fotopapier. De Instax Mini 70 heeft een ingebouwde flitser en automatische belichting. De lens is in- en uitschuifbaar, 60mm met een minimale scherpstelafstand van 30 cm. De camera kan ook op een statief worden geplaatst en is voorzien van een tien seconden zelfontspanner. Tot slot biedt de camera de mogelijkheid om twee keer achter elkaar een foto te maken, zodat u nagenoeg dezelfde foto aan iemand anders kunt geven.

Schiet prachtige foto's met deze camera. De onderstaande foto's zijn voorbeelden van foto's die zijn genomen met de Fujifilm Instax Mini 70.

Verschillen met de Fujifilm Instax Mini 90

De grootste verschillen tussen de Mini 70 en Mini 90 zijn voornamelijk de effecten die de Mini 90 meer heeft. Met een andere modus kunnen er foto’s gemaakt worden in meer situaties doordat de belichting erop aangepast wordt. Ook zijn er kleine aanpassingen gedaan, zoals de sluiterknop en de selfiespiegel. Voor een compleet overzicht hebben we de volgende vergelijkingstabel gemaakt:

 

 

Fujifilm Instax mini 70

Fujifilm Instax mini 90

Selfiespiegel    
Intrekbare 60mm lens    
Scherpstelafstand 30cm    
Dubbele belichting    
Bulb modus    
Party Modus    
Kids/Movement    
 

Bekijk de Fuji Instax Mini 70 hier

Bekijk de Fuji Instax Mini 90 hier