Doe mee met de fotowedstrijd herfstkleuren

De herfst staat bekend om haar prachtige kleuren. Het thema van deze fotowedstrijd, die Kamera Express in samenwerking met Sony organiseert, is dan ook herfstkleuren. Bladeren, paddenstoelen, bossen of zelfs een portret in herfstsfeer, alles is mogelijk. Als er maar kleur in de foto terug te zien is. Deel dus snel uw mooiste herfstfoto met ons en wie weet bent u de winnaar van de Sony A7 mark II met 28-70mm objectief!

Doe mee!

 
Maak kans op een Sony A7 mark II met 28-70mm objectief

Als u deelneemt aan de fotowedstrijd herfstkleuren maakt u kans op een Sony A7 mark II met 28-70mm objectief t.w.v. €1.449,-! Met de A7 mark II heeft Sony de full frame systeemcamera naar een nieuw, nog hoger niveau getild. De camera is uitgerust met een 5-assige SteadyShot INSIDE beeldstabilisatie met 4,5 stops compensatie.

Het 28-70mm zoomobjectief heeft drie asferische elementen en een extra-lage dispersie element om chromatische aberraties te minimaliseren en de algehele helderheid van het beeld te verbeteren.

Bekijk de Sony A7 mark II met 28-70mm objectief

Over Antonette

Al van jongs af aan spelen foto's en fotograferen een grote rol in het leven van Sony ambassadeur Antonette de Groot. Voor haar vader, die zeeman was, maakte haar moeder veel Polaroid foto's die dan per brief opgestuurd werden. Zelf ging Antonette al vroeg aan de slag met een oude camera van haar moeder. Na haar opleiding tot lerares, met een specialisatie in de creatieve vakken, bleef fotografie haar bezig houden. "Ik volgde diverse cursussen en opleidingen en nadat ik voor mijn eerste trouwreportage gevraagd werd, groeide de ambitie om van fotograferen mijn beroep te kunnen maken. In het begin nog naast een baan bij een fotowinkel, waar ik veel leerde over camera’s, afdrukken en het bewerken van foto’s, later in mijn eigen studio: Amfion fotografie." 

Sinds een aantal jaar werkt Antonette vanuit het 'Beloved Moment Design' principe. Geen geposeerde foto's meer, maar ongedwonken, eerlijk en echt jezelf zijn. Dit past ze toe in de familieportretten die ze maakt, maar ook in haar zakelijke foto's. 

Bekijk de video!

Doe mee!

Let op: dit betreft een fotowedstrijd met een juryprijs. Er kan niet gestemd worden. U kunt uw foto’s inzenden t/m woensdag 31 oktober. De winnaar wordt in de eerste week van november bekend gemaakt via Facebook.

 

Terug naar de overzichtspagina