Beleef de herfst met een van deze activiteiten

Kamera Express organiseert de komende maanden verschillende activiteiten waarin de herfst volledig centraal staat. Volg bijvoorbeeld een workshop herfstfotografie in het Speulderbos of kies voor een workshop landschapsfotografie in herfstsferen waarbij u de Biesbosch ontdekt. In de herfst worden er tevens diverse fotoreizen georganiseerd. Ga bijvoorbeeld naar het Spaanse Andalusië en fotografeer de zeer gevarieerde landschappen, steden en dorpen.

Workshops 


Workshop herfstfotografie Speulderbos

Woensdag 31 oktober 2018 - 10:00 - 15:00 uur - Speulderbos

In deze workshop nemen we u mee naar het prachtige Speulderbos, ook wel het "bos van de dansende bomen" genoemd. Dit prachtige en mysterieuze bos staat vol met grillige bomen die door hun vormen lijken te dansen. Dit bos is extra sfeervol in één van de mooiste jaargetijden van het jaar: de herfst! Tijdens de workshop gaat u aan de slag in een klein gebied in het Speulderbos waar we bijzonder gevormde bomen, details en mooie herfstkleuren vastleggen. In deze workshop leert u onder andere hoe u uw camera optimaal instelt voor landschapsfotografie, goede composities maken en leert u uw eigen creativiteit verder ontwikkelen. 

 


Workshop landschapsfotografie in de Biesbosch

Woensdag 17 oktober - 10:00 - 15:00 uur - Biesbosch

Tijdens deze workshop gaat u onder de deskundige begeleiding van ervaren fotograaf Joel Monster aan de slag met landschapsfotografie. Dit gebeurt op het Eiland van Dordt, waar momenteel gewerkt aan een Nieuwe Dordtse Biesbosch. In en rond dit polderlandschap zijn uiteenlopende onderwerpen te fotograferen. Zo zijn er uiterwaarden, is er een zoetwaterstrand, een cultuurbos en de nieuw aangelegde Tongplaat. De Tongplaat is onderdeel geworden van het rivierensysteem, waardoor u een goed overzicht krijgt van natuurontwikkeling in dit gebied. Tijdens de workshop krijgt u diverse tips en tricks over compositie en belichting, maar ook over de perfecte camerastanden. U eindigt de dag met een prachtige serie foto’s, een hoop (nieuwe) kennis en nóg meer inspiratie voor toekomstige fotoshoot

 

Fotoreizen

Fotoreis Andalusië in de herfst 

Zondag 4 tot 11 november - Andalusië, Spanje

Deze fotoreis naar Andalusië brengt u naar verschillende en zeer gevarieerde landschappen, steden en dorpen. De enorme kleurcontrasten van het landschap zijn spectaculair. Tijdens uw verblijf logeert u in een luxe grotwoning in Guadix, waar u de natuur in één van zijn bijzondere verschijningsvormen ervaart. Het landschap van Andalusië heeft een grote aantrekkingskracht door zijn bijzondere verschijningsvormen. Ongekende woestijnlandschappen, ongerepte vulkanische kusten en stranden, besneeuwde bergen, uitgestrekte bossen met prachtige kleuren, spectaculaire rots landschappen, rivieren en meren en een bezienswaardige flora en fauna. Tijdens deze reis wordt er o.a. aandacht besteed aan compositie, het werken met filters, lange sluitertijden en HDR. 

 

Terug naar de overzichtspagina