kennisweken

Ontvang een gratis online cursus naar keuze

Bij aankoop van een camera

Bij Kamera Express vind je niet alleen de juiste producten, we helpen je ook graag je foto- en videoskills te verbeteren met onze online cursussen. Daarom ontvang je tussen 1 en 30 september 2021 bij aanschaf van een camera body of kit een gratis cursus naar keuze uit de Kamera Express Academy. Onze Academy bestaat op dit moment uit zo'n vijftien verschillende cursussen, die je allemaal in je eigen tijd en in je eigen tempo kunt volgen. Ideaal dus om jezelf verder te ontwikkelen en je fotografie naar een hoger niveau te tillen.

Bekijk alle cursussen

Actievoorwaarden

  • De voucher voor een online cursus naar keuze van de Kamera Express Academy ontvang je bij aankoop van een camera, die gekocht is tussen 1 september 2021 tot en met 30 september 2021.
  • De voucher Online Academy geeft je toegang tot 1 van de 15 online fotografie cursussen die te vinden zijn in de Kamera Express Academy.
  • Je kunt je aanmelden voor deze cursussen tot en met 30 september 2022.
  • Na aanmelding krijg je direct toegang tot 1 cursus en is de cursus in je eigen tempo te volgen.
  • Aanmelden doe je met de unieke code die je op de email krijgt. Daar vind je ook het webadres waar je die code moet invullen.
  • De voucher kan niet worden ingewisseld voor geld.

Veelgestelde vragen

Kamera Express heeft een eigen Online Academy ontwikkeld. Hierin bieden we online cursussen op verschillende gebieden van fotografie. De cursussen bestaan uit overzichtelijke hoofdstukken en zijn in eigen tempo te volgen.
Bij aankoop van een camera tussen 1 tot en met 30 september 2021 krijgt een voucher voor 1 gratis cursus. In totaal heeft de Online Academy 15 cursussen en zullen wij hier ook nog cursussen aan toe blijven voegen.
Na de aankoop van je camera krijg je van ons een email met jouw vouchercode en waar je jouw vouchercode kan verzilveren.
Het inwisselen van de gratis vouchercode is mogelijk tot en met 31 oktober 2021.
Na je aanmelding (die je wel voor 31 oktober 2021 moet hebben gedaan) kun je de cursus in je eigen tempo volgen. Er is geen einddatum waarvoor je de cursus gevolgd moet hebben.
Voor het volgen van een cursus in de Online Academy heb je een account nodig in de Kamera Express Academy. Hoe je een account maakt, lees je tijdens je aanmelding. Verder heb je alleen een computer/laptop en een internetverbinding nodig.
Indien je een echte beginner bent in het fotografie vak, raden wij je aan om te beginnen met de Basiscursus XL. Daarna zijn alle andere cursussen goed te volgen.