Giga Mania bij Kamera Express

Van donderdag 9 t/m dinsdag 14 november is het Giga Mania bij Kamera Express! Tijdens deze actie profiteert u in de winkel en online van extra korting op effectfilters, tassen, camerariemen en power producten. Bovendien vindt u hier meer informatie over de verschillende filters en tassen.

Kortingen | TassenPower productenFiltersAanbiedingen

Kortingen

Hieronder vindt u al de kortingen van de Giga Mania per merk. Gebruik de kortingscode om de korting in uw winkelwagen te verrekenen.

10 procent korting met de code gigamania10:
15 procent korting met de code gigamania15:
25 procent korting met de code gigamania25:

 

30 procent korting met de code gigamania30:

Let op: er is een selectie gemaakt van artikelen die meedoen met de Giga Mania. Sommige producten zijn uitgesloten van deelname.

Tassen

Bij Kamera Express vindt u voor al uw apparatuur de geschikte tas! Gaat u voor een rugzak, schoudertas of toch voor de sling tas? Hieronder vindt u alle tassen die wij in ons assortiment hebben. Let op: als u een selectie wilt zien van tassen die meedoen aan de Giga Mania, klik dan hier.

Rugzak

Schoudertas

Camera hoesje

Lenstas

Snuittas

Slingtas

Power producten

Hieronder kunt u al onze power producten vinden, waaronder battery grips, accu's en powerbanks. Let op: als u een selectie wilt zien van power producten die meedoen aan de Giga Mania, klik dan hier.

 

Verschillende soorten filters