Een echte fotograaf drukt af op Xpozer bij Kamera Express!

Deel uw mooiste foto’s met familie en vrienden. Niet in een fotoboek, maar haarscherp uitvergroot op een Xpozer in uw interieur. Makkelijk, stijlvol en haarscherp. Met een paar klikken bestelt u uw mooiste foto of collage op Xpozer. U ontvangt dan een fotoafdruk met maximale scherpte op een dun kunststof fotofolie met een uniek Xpozer spansysteem. Het Xpozer spansysteem bevestigt u aan de achterzijde van uw foto en spant de foto strak op. Wissel uw foto’s voordelig en snel met de Xpozer Wisselfoto’s. Zo deelt u altijd uw laatste fotomomenten.

 

Meteen bestellen

 

Waarom een Xpozer?

 

Meer detail in uw foto afdruk
Echte kleuren dankzij het gekalibreerde fine-art afdrukproces. Een mat fotofolie, dus geen detailverlies door doekstructuur of weerspiegelingen.

Uw foto hangt vrij van de muur
Wanddecoratie die past in elk interieur. Xpozer heeft niet voor niets meerdere design prijzen gewonnen.

Eenvoudig en voordelig uw foto’s afwisselen
Dankzij het herbruikbare Xpozer spansysteem spant u zo een nieuwe Wisselfoto op. Vernieuwend en voordelig.

Altijd strak opgespannen
Slimme gepatenteerde techniek in samenwerking met de TU Delft zorgt ervoor dat uw foto altijd mooi strak en vlak blijft.

Makkelijk op te hangen
Hang uw foto op Xpozer makkelijk op aan de muur, in de ophangbeugel of aan een koordsysteem.


Afdrukkwaliteit

  • Kleuren die kloppen
    Dankzij het gekalibreerde afdrukproces komen uw kleuren overeen met uw originele foto. Dus vanaf nu zijn blauwe luchten, echt blauw en zien huidtinten eruit zoals het hoort.

  • Matte finish
    Het fotofolie heeft een matte uitstraling. Hierdoor is uw foto vanuit elke hoek zichtbaar en heeft u geen last van weerspiegelingen waardoor de foto rustiger overkomt in het interieur.

  • Haarscherpe details
    De scherpte blijft behouden doordat het fotofolie geen structuur heeft zoals bij een canvas doek. Hierdoor halen we met ons afdrukproces het maximale uit uw megapixels.

 

 

Hoe te bestellen? (geen software nodig)

 

Voor het uploaden van uw foto, gaat u naar de bestelpagina en kies uw gewenste formaat. Kies daarna de foto of collage die u wilt bestellen en maak direct uw uitsnede. Ziet het voorbeeld er goed uit? Plaats dan uw bestelling.

Uw Xpozer wordt dan binnen 3 werkdagen verzonden.

 

Meteen bestellen

 

Formaten & prijzen

Gaat u voor het klassieke 3:2 fotoformaat, een vierkant of een panorama? Het is allemaal mogelijk. De verhouding van de 3 rechthoekige formaten is precies 3:2, zodat u niets van uw foto hoeft af te snijden (44x66, 60x90 en 90x135). Daarnaast zijn er 2 vierkante formaten voor een meer artistieke look (60x60 en 90x90) en een stijlvol panorama formaat voor prachtige skylines en natuurlandschappen (44x135). Bovendien zijn de formaten zo op elkaar afgestemd dat u deze leuk kunt combineren. Zo maakt u gemakkelijk speelse en creatieve Xpozer combinaties.

 

Wisselfoto’s

Wissel in stijl. Doordat het Xpozer spansysteem herbruikbaar is, kunt u gemakkelijk uw foto’s afwisselen met Wisselfoto’s. Een Wisselfoto bestaat uit een nieuwe fotoafdruk met aan de achterzijde de speciale Xpozer hoeken geplakt. U hoeft dus alleen uw oude foto te vervangen door de nieuwe foto. Voordelig en vernieuwend, zo kunt u na elke vakantie uw laatste vakantiefoto’s delen in het interieur.

 

 

Hoe werkt een Xpozer?

Wees niet bang voor een complex bouwpakket, met 1 simpele klik is uw foto strak opgespannen en klaar om op te hangen.

 

 

Hoe hang ik hem op?

U kunt de Xpozer op twee manieren ophangen.

Optie A: Ophangbeugel met schroef en plug.

 

 

Bij het Xpozer spansysteem wordt standaard een ophangbeugel geleverd. Deze is eenvoudig aan de wand te bevestigen met de bijgeleverde schroef en plug. Vervolgens kan het Xpozer systeem zowel liggend als staand in de ophangbeugel worden geschoven. De ophangbeugel zorgt ervoor dat het Xpozer systeem tegen de muur gedrukt blijft, zelfs bij schuine wanden of plafonds. Zodra de foto op Xpozer hangt, kan de foto nog worden gecorrigeerd om netjes recht te hangen.

Optie B: Railsysteem met koorden.

 

Er worden speciale clips meegeleverd die u aan het Xpozer spansysteem kunt bevestigen. Hiermee kunt u vervolgens de haakjes van het koordsysteem inhaken. Snel en zonder wandschade.

 

Ophangvoorbeelden

 

 

Verpakking

Uw Xpozer wordt netjes verpakt in een unieke en veilige transportverpakking. Als de verpakking geopend wordt, blijft uw foto netjes opgerold liggen onder de zwarte luifel. Met de compacte Xpozer verpakking is zelfs het grootste formaat Xpozer van 90x135cm makkelijk onder uw arm mee te nemen. En als u een Xpozer cadeau wilt geven, kunt u de verpakking leuk inpakken. U maakt het helemaal persoonlijk als u in de luifel uw eigen boodschap plaatst.

 

 

Foto controle

Twijfels over uw foto of het formaat? Stuur uw foto’s dan eerst naar ons op om ze te laten controleren. Wij controleren of de kwaliteit van uw foto goed is om uit te vergroten en geven advies bij de formaten.