uitfasering foto konijnenberg

Kamera Express zet laatste stap voor de succesvolle integratie van Foto Konijnenberg

4 oktober 2022

De integratie van Foto Konijnenberg startte gelijk na de overname door Kamera Express. Nu komt er een succesvol eind aan deze migratie door de website van dit label onder te brengen bij Kamera Express. Vanaf dinsdag 4 oktober 2022 leidt de website fotokonijnenberg.be naar de website van Kamera Express.

Kamera Express is al jaren de nummer 1 van de foto- en videomarkt in de Benelux en streeft ernaar om ook de nummer 1 van de Europese foto- en videomarkt te zijn. Dit komt weer een stap dichterbij door deze integratie. “We zijn trots op deze vooruitgang”, zegt Ben Cornelisse, CEO van Kamera Express. “We merken dat de tijd is gekomen om het label Foto Konijnenberg te laten varen en onder te brengen bij Kamera Express.”

Kamera Express heeft nu in tien Europese landen een webshop. Daarnaast heeft Kamera Express 13 winkels in Nederland, 9 winkels in België, 10 winkels in Duitsland en 2 winkels in Luxemburg.

De afgelopen jaren hebben de klanten van Foto Konijnenberg kunnen wennen aan Kamera Express. De website van dit bedrijf was vooralsnog ‘powered by Kamera Express’ en daar gaat dus verandering in komen. De reden dat Kamera Express ervoor kiest om deze website door te verwijzen, in plaats van gewoon te laten bestaan, heeft te maken met de single brand strategy die het bedrijf hanteert. Cornelisse: “Hierdoor kunnen we onze dienstverlening nog beter maken en focussen op ons hoofdmerk en -platform: Kamera Express. Door deze consolidatie maken we ons merk nóg sterker op de Europese foto- en videomarkt.”

Wat betekent dit voor jou?

Voor jou als klant van Foto Konijnenberg verandert er niet zo veel. Als je vanaf 4 oktober zoekt naar fotokonijnenberg.be, zul je gelijk doorverwezen worden naar de website van Kamera Express.

Bij Kamera Express kan je, net als voorheen bij Foto Konijnenberg, al je favoriete gear vinden. Op het andere webadres na, blijft alles hetzelfde: de producten, de klantvriendelijkheid en natuurlijk alle services die je gewend bent. Daarnaast heeft de foto- en videospecialist naast een enorm assortiment aan foto- en videocamera’s, ook tv’s, audiosystemen en software voor je klaar staan.

Over Kamera Express

Kamera Express is dé foto- en videospecialist voor iedere beeldmaker en heeft één duidelijke missie: de foto- en video enthousiasteling op elk terrein het beste bieden. Ze inspireert haar klanten met creatieve content, evenementen, workshops en (online) cursussen via de Kamera Express Academy. Ze biedt een compleet assortiment, scherpe prijzen en deskundig advies. Daarnaast biedt Kamera Express een aantal extra services, zoals de verhuur van foto- en videoapparatuur, het ontwikkelen van fotoprints, fotoboeken en wanddecoratie, digitalisering van media en leasing.

Onze diensten

Wij bieden talloze hoogwaardige producten aan voor enthousiaste beeldmakers en helpen hen alle mogelijkheden optimaal te benutten. Want waar onze online winkel ophoudt, gaat de ervaring offline verder. Wilt je je foto's professioneel laten afdrukken? Apparatuur huren, leasen of testen voordat je een definitieve aankoopbeslissing neemt? Bij Kamera Express hebben we voor ieder wat wils; neem een kijkje op onze website of bel direct naar een van de onderstaande diensten.

Kamera Express services en diensten

Inruilen

Bij ons heb je de mogelijkheid om je oude apparatuur in te ruilen.

> Producten inruilen

Kamera Express nieuws

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en aanbiedingen. Abonneer op onze nieuwsbrief en mis niets!

> Aanmelden

Werken bij Kamera Express

Zakelijke klanten

Kamera Express vervult ook de wensen van commerciële klanten op het gebied van fotografie en videografie.

> Lees meer

Kamera Express services en diensten

Digitaliseren

Bij ons heb je de mogelijkheid om foto's, dia's en films te digitaliseren. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door onze samenwerking met Mediafix.

> Bewaar herinneringen