Fotofair 2017

20 en 21 mei 2017 is het weer tijd voor de Fotofair. De Fotofair wordt ook wel omschreven als het grootste foto- en video evenement van de Benelux. Het evenement wordt gehouden op het Event Center van Beekse Bergen. Er zullen diverse masterclasses, workshops en lezingen plaatsvinden die allemaal gericht zijn op foto- en videografie. Als u wilt kunt u op de Fotofair de hele dag fotograferen. Het is dus aan te raden om uw camera bij de hand te houden! Kamera Express is partner van de Fotofair. Dat vinden we leuk, omdat we net als de bezoekers van de Fotofair grote liefhebbers van foto- en videografie zijn. Daarom bundelen we graag onze krachten: de grootste foto- en videowinkel op het grootste foto- en video evenement van de Benelux. 

Kamera Express ambassadeurs op de Fotofair

Op de Fotofair zijn verschillende Kamera Express ambassadeurs aanwezig. Zo geven Toonen en Wientjens beide dagen diverse masterclasses glamourfotografie. Daarbij wordt eerst een duidelijke uitleg gegeven over hoe glamourfoto’s tot stand komen. Na een korte demonstratie van hoe Toonen en Wientjens te werk gaan is het tijd om zelf aan de slag te gaan!

Ook Cees Rijnen is van de partij! Hij geeft masterclasses reisfotografie. Daarin vertelt hij o.a. hoe u de mooiste reiservaringen onvergetelijk vast kunt leggen. Cees geeft ook lezingen over Myanmar, waar hij meer vertelt over zijn project ‘Myanmar Pure’. Hij laat u de mooiste foto’s van authentieke samenlevingen zien en vertelt de verhalen daarbij.

Bent u  een dierenliefhebber? Dan is de foto wandelsafari van Rob Doolaard iets voor u! Tijdens deze workshop maakt u een wandeling door Safaripark Beekse Bergen. Rob geeft u allerlei handige tips en tricks om de mooiste dierentuin- en safarifoto’s te maken. Ook bij Marco de Paauw zijn dierenliefhebbers aan het goede adres. Hij zal een interessante workshop over schuiltentfotografie geven. Daarin vertelt hij u alles waar u op moet letten wanneer u vanuit een schuiltent vogels of ander wild gaat fotograferen. Dit is echter niet het enige: er is ook een wolfshond aanwezig. Marco geeft tips over hoe u deze het best vast kunt leggen. Daarna gaat u zelf aan de slag!

Fotografica beurs

Dit jaar nieuw op de Fotofair: de Fotografica beurs. Ruim 75 standhouders uit Nederland, België, Duitsland en Frankrijk laten u hier de mooiste vintage camera’s zien. Op de Fotografica beurs wordt tweedehands apparatuur verkocht van soms wel honderd jaar oud! Bovendien kunt u hier ook diverse vintage objectieven scoren! Bent u op zoek naar een mooie vintage camera voor uw verzameling of zoekt u een tweedehands objectief? Neem dan tijdens uw bezoek aan de Fotofair een kijkje bij de Fotografica beurs en wie weet zit er een pareltje voor u tussen!