Fotofair 2020

Op 26 en 27 juni vindt het grootste foto- en video event van de Benelux weer plaats: de Fotofair! Dit feest voor foto- en videografen vindt dit jaar op een nieuwe locatie plaats, namelijk Landgoed Duynenwater in Eersel. Er is voor deze unieke locatie gekozen omwille van het groen, de bossen, de stranden en het vele water. Uitstekende plek voor nieuwe en uitdagende fotomomenten!

Wat ook opvalt is de aangepaste datum. Normaal gesproken vindt de Fotofair in mei plaats. Er is voor de volgende editie gekozen om het in juni op te bouwen. De Photokina beurs in Duitsland vindt namelijk enkele weken ervoor plaats. Alle nieuwe producten die daar aangekondigd worden, kun je op de Fotofair bewonderen, uitproberen en kopen!

Nieuw vanaf dit jaar is dat je bij aanschaf van een workshop of masterclass een gratis toegangskaart krijgt tot de fotofair. Je kunt er ook voor kiezen om een V.I.P-arrangement (Very Important Photographer) te boeken. (Meer informatie volgt nog!).

Bestel hier uw tickets

Wat is er voor de rest te beleven tijdens de Fotofair 2020?

Ook dit jaar zijn er weer volop lezingen die u helpen bij het vinden van inspiratie en krijgen van tips en tricks om uw fotograferen naar een hoger niveau te tillen. Wat dacht je van een lezing van Alice Kempen, die je meeneemt in de wereld van Urban Furbex fotografie? De meeste lezingen zijn gratis toegankelijk op vertoon van jouw toegangskaart. 

Workshops & masterclasses

Tijdens de Fotofair kan je natuurlijk weer diverse workshops en masterclasses volgen. Fine Art fotografe Carola Kayen-Mouthaan geeft een masterclass over Fine Art fotografie. Wie mee wilt doen aan de Glamour Boudoirfotografie van Pascale Dekker is van harte welkom. Peter Schroyens leert je de kneepjes van het vak om jouw foto's professioneel te bewerken. Ferry Knijn maakt je wegwijs in de portretfotografie met behulp van een flitser. Na zijn uitleg kan je zelf aan de slag. Er zijn triggers aanwezig voor alle grote merken camera's.

Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit het grote aanbod aan activiteiten tijdens de Fotofair 2020. Klik op de onderstaande button voor een compleet overzicht. Hier kan je je gelijk ook voor de workshops en masterclasses inschrijven.

Alle evenementen

Een terugblik op de Fotofair van 2019

Vorig jaar vond de Fotofair plaats in het weekend van 25 en 26 mei. Natuurlijk was Kamera Express daar aanwezig! Hieronder een korte impressie van beide dagen.

Ja, ik kom naar de Fotofair 2020!

Met een ticket voor de Fotofair heb je de hele dag toegang tot de spectaculaire fotobeurs en diverse lezingen. Deze lezingen zijn op inloopbasis, vol = vol. Ook heb je toegang tot verschillende inspirerende fotografiemomenten, demonstraties en activiteiten bij de standhouders. Bovendien krijg je het Fotofair magazine vol inspiratie gratis mee naar huis!

Koop je een toegangsticket vóór 10 juni 2020? Dan betaal je slechts €15,00 voor een dagkaart. De kassaprijs tijdens de Fotofair zelf is €17,50. De transactiekosten zijn in de prijs inbegrepen. Wees er dus op tijd bij en bestel nu alvast je kaarten!

Bestel hier uw tickets