Fotofair 2019

De vijfde editie van de Fotofair, het grootste foto- en video evenement van de Benelux, wordt dit jaar gehouden op 25 en 26 mei. Dit feest voor foto- en videografen vindt opnieuw plaats bij Safaripark de Beekse Bergen, maar dit keer direct naast het Safari Resort, op een veel ruimere plek. Voor deze lustrumeditie heeft de organisatie alles uit de kast gehaald om er twee hele leuke en vooral actieve dagen van te maken. Dankzij een ruimer opgezette locatie is er rondom de stands meer ruimte voor interactie tussen publiek en standhouders. Op diverse plekken worden lezingen, workshops en masterclasses gegeven. Vergeet dus vooral niet uw camera mee te nemen, want u kunt een hoop nieuwe dingen leren. En wat is er nu leuker dan meteen toe te passen wat u geleerd heeft! Natuurlijk is Kamera Express ook weer van de partij. We bieden u niet alleen leuke en interessante lezingen, maar hebben ook weer leuke aanbiedingen in petto. Een bezoek is dus altijd de moeite waard!

  Bestel hier uw tickets

 

Een terugblik op de Fotofair van 2018

Vorig jaar vond de Fotofair plaats in het weekend van 26 en 27 mei. Natuurlijk was Kamera Express daar aanwezig! Hieronder een korte impressie van de eerste dag.

Wat is er in 2019 te beleven tijdens de Fotofair?

Ook dit jaar zijn er weer volop lezingen die u bijvoorbeeld meenemen naar gebieden waar de velen van ons nooit zullen komen. Denk aan het Varangerfjord in Noorwegen, waar Jan en Mart Smit zijn geweest. Charles Borsboom zocht het ook in het onherbergzame noorden: hij ging naar Alaska. Of laat u door Fokko Muller inwijden in een van de lastigste fotografiegenres: straatfotografie. Alle lezingen zijn gratis toegankelijk op vertoon van uw toegangskaart. 

Workshops & masterclasses

Tijdens de Fotofair kunt u natuurlijk weer diverse workshops en masterclasses volgen. Wildlife-fotograaf Hennie van Heerden geeft een workshop roofvogelfotografie. Wie mee wilt doen aan de high-key glamour workshop van Martin Bierman moet er snel bij zijn: er zijn per dag slechts 15 plaatsen beschikbaar. Fotograaf Peter kemp vertelt u alles over verhalende fotografie: wat moet je met een mood board, hoe creëer je het mooiste licht? Ferry Knijn maakt u wegwijs in de portretfotografie met behulp van een flitser. Na zijn uitleg kan u zelf aan de slag. Er zijn triggers aanwezig voor alle grote merken camera's.

Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit het grote aanbod aan activiteiten tijdens de Fotofair 2019. Klik op de onderstaande button voor een compleet overzicht. Hier kunt u zich ook voor de workshops en masterclasses inschrijven.

Alle evenementen

Voordelig naar de Fotofair 2019

Gratis naar de Fotofair én voordelig overnachten in het Safari Resort van de Beekse Bergen? Dat kan! Wie in het weekend van de Fotofair een weekend in een van de bijzondere accomodaties verblijft, krijgt tot 35 procent korting en twee dagen gratis toegang tot de Fotofair 2019. 

Een korting van 35 procent op een verblijf in een Lodge of Safaritent
Prijs: vanaf €449 op basis van twee personen.

  • Toegang tot de Fotofair ter waarde van €60 (twee dagen)
  • Toegang tot het Safaripark 
  • Inclusief bedlinnen, handdoekenpakket en lokale belastingen
  • Aankomstdag 24 mei 

Een korting van 30 procent op een verblijf in een Lodge Plus of Safaritent Pus
Prijs: vanaf €581 op basis van twee personen

  • Toegang tot de Fotofair ter waarde van €60 (twee dagen)
  • Toegang tot het Safaripark
  • Inclusief bedlinnen, handdoekenpakket en lokale belastingen
  • Aankomstdag 24 mei

Boeken kan uitsluitend via deze website

Ja, ik kom naar de Fotofair 2019

Als u een ticket voor de Fotofair koopt, heeft u de gehele dag toegang tot het Fotofair terrein, inclusief de spectaculaire fotobeurs van meer dan 10.000m2 met vele aanbiedingen. Ook kunt u met uw toegangskaart gratis diverse lezingen bezoeken. Dit is op inloopbasis: vol = vol. Verder heeft u toegang tot vele inspirerende fotografiemomenten, demonstraties en activiteiten bij de standhouders. Bovendien krijgt u gratis het Fotofair magazine vol inspiratie! 

De voorverkoop is vanaf nu gestart. Tot 25 mei betaalt u slechts €12,50 voor een dagkaart. De kassaprijs tijdens de Fotofair is €15,-. Wees er dus op tijd bij en bestel nu alvast uw kaarten!

Bestel hier uw tickets