Fotofair 2019

Op 25 en 26 mei vindt het grootste foto- en video event van de Benelux weer plaats: de Fotofair! Dit feest voor foto- en videografen vindt opnieuw plaats bij Safaripark de Beekse Bergen, maar dit keer direct naast het Safari Resort, op een veel ruimere plek. Hierdoor is er meer ruimte voor interactie! Tijdens de Fotofair zijn er verschillende leuke lezingen, workshops en masterclasses die je kunt volgen. Neem dus zeker je eigen camera mee. Natuurlijk is Kamera Express ook weer van de partij met interessante lezingen en mooie aanbiedingen. Zeker een bezoekje waard!

Bestel hier uw tickets


ACTIE
: tot en met 25 mei krijgt u bij besteding van minimaal €100,- in onze webshop gratis twee toegangskaarten voor de Fotofair! Na aankoop ontvangt u automatisch een mail met een actiecode om uw toegangskaarten te verzilveren. 

Inschrijven KE lezing zaterdag | Inschrijven KE lezing zondag | Overige workshops | Terugblik |Praktische informatie

Gratis lezingen door Kamera Express op zaterdag

Kamera Express geeft tijdens de Fotofair op zaterdag 25 mei vier gratis lezingen. Schrijf je nu alvast in en wees zeker van een plek bij onze interessante lezingen.

Eventfotografie met Menno van de Veen

Menno begon met een GoPro tijdens zijn wintersportvakantie, maar inmiddels werkt hij als professioneel eventfotograaf voor Gunz of Hire, Ran-d, Adaro, Phuture Noize en nog vele anderen.

Schrijf je nu in

Actie- en vuurfotografie met Bruno Maes

Bruno Maes is Sony ambassadeur en actiefotograaf. Hij is allround fotograaf, maar onderwerpen als vuur en vuurspuwers zijn toch wel zijn specialiteit! Een origineel onderwerp waar Bruno met passie over kan vertellen.

Schrijf je nu in

Smartphonefotografie met Andrea Gulickx

Andrea neemt je mee in de wereld van smartphonefotografie en legt je alles uit over de belangrijkste functies van de smartphone. Neem dus zeker je smartphone mee.

Schrijf je nu in

Reis- en wildlifefotografie met Sander Zeilmaker

Sander Zeilmaker is een fanatieke reiziger die al mooie plaatsen op de wereld heeft mogen bewonderen. Hij kan je alles vertellen over fotograferen op reis en de benodigdheden.

Schrijf je nu in

Gratis lezingen door Kamera Express op zondag

Kamera Express geeft tijdens de Fotofair op Zondag 26 mei vier gratis lezingen. Schrijf je nu alvast in en wees zeker van een plek bij onze interessante lezingen..

Actie- en vuurfotografie met Bruno Maes

Bruno Maes is Sony ambassadeur en actiefotograaf. Hij is allround fotograaf, maar onderwerpen als vuur en vuurspuwers zijn toch wel zijn specialiteit! Een origineel onderwerp waar Bruno met passie over kan vertellen.

Schrijf je nu in

Lightpainting met Liesbeth van Asselt

Lightpainten is hot! En ontzettend leuk om te doen. Liesbeth van Asselt, schrijfster van het boek “Lightpainting, alle geheimen ontrafeld”, geeft je de recepten om er zelf mee aan de slag te gaan.

Schrijf je nu in

Natuurfotografie met Bas Meelker

Bas begon als allround natuurfotograaf en specialiseerde zich daarna in landschapsfotografie. Bas zoekt naar rust en eenvoud in een landschap, of dit nu een natuurlijk landschap of een drukke stad is.

Schrijf je nu in

Bruiloft- en lifestylefotografie met Brett Florens

Nikon ambassadeur en bruiloftfotograaf Brett Florens geeft je zijn tips en tricks. Brett vertelt je alles over zijn werk en werkwijze. Brett richt zich voornamelijk op high-end bruids- en lifestylefotografie.

Schrijf je nu in

Wat is er voor de rest te beleven tijdens de Fotofair 2019?

Ook dit jaar zijn er weer volop lezingen die u bijvoorbeeld meenemen naar gebieden waar de velen van ons nooit zullen komen. Denk aan het Varangerfjord in Noorwegen, waar Jan en Mart Smit zijn geweest. Charles Borsboom zocht het ook in het onherbergzame noorden: hij ging naar Alaska. Of laat u door Fokko Muller inwijden in een van de lastigste fotografiegenres: straatfotografie. Alle lezingen zijn gratis toegankelijk op vertoon van uw toegangskaart. 

Workshops & masterclasses

Tijdens de Fotofair kunt u natuurlijk weer diverse workshops en masterclasses volgen. Wildlife-fotograaf Hennie van Heerden geeft een workshop roofvogelfotografie. Wie mee wilt doen aan de high-key glamour workshop van Martin Bierman moet er snel bij zijn: er zijn per dag slechts 15 plaatsen beschikbaar. Fotograaf Peter kemp vertelt u alles over verhalende fotografie: wat moet je met een mood board, hoe creëer je het mooiste licht? Ferry Knijn maakt u wegwijs in de portretfotografie met behulp van een flitser. Na zijn uitleg kan u zelf aan de slag. Er zijn triggers aanwezig voor alle grote merken camera's.

Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit het grote aanbod aan activiteiten tijdens de Fotofair 2019. Klik op de onderstaande button voor een compleet overzicht. Hier kunt u zich ook voor de workshops en masterclasses inschrijven.

Alle evenementen

Een terugblik op de Fotofair van 2018

Vorig jaar vond de Fotofair plaats in het weekend van 26 en 27 mei. Natuurlijk was Kamera Express daar aanwezig! Hieronder een korte impressie van de eerste dag.

Ja, ik kom naar de Fotofair 2019!

Met een ticket voor de Fotofair heb je de hele dag toegang tot de spectaculaire fotobeurs en diverse lezingen. Deze lezingen zijn op inloopbasis, vol = vol. Ook heb je toegang tot verschillende inspirerende fotografiemomenten, demonstraties en activiteiten bij de standhouders. Bovendien krijg je het Fotofair magazine vol inspiratie gratis mee naar huis!

Koop je een toegangsticket voor 25 mei? Dan betaal je slechts €12,50 voor een dagkaart. De kassaprijs tijdens de Fotofair zelf is €15. Wees er dus op tijd bij en bestel nu alvast je kaarten!

Bestel hier uw tickets