Who to follow

Instagram-inspiratie. Volg deze toffe eventfotografen

Op het internet zijn er talloze interessante accounts te vinden die iets met fotografie te maken hebben. Zeker op Instagram wemelt het ervan. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Who to follow?

Wij helpen je graag en hebben onderstaande toffe eventfotografen op een rijtje gezet. Volg deze fotografen en breng elke dag wat kleur aan in je leven met deze uiteenlopende stijlen. Van bubbly dreamy tot catchy en snel. Get inspired!


Rachel Ecclestone

Rachel is een freelance fotograaf. Ze werkt vanuit Amsterdam en omschrijft zichzelf als een nomadische vrouw. Als je een alleskunner wilt volgen die prachtige foto's maakt in diverse scènes (festival, feesten, evenementen) dan is Rachel Ecclestone de juiste fotograaf! Ze heeft een zeer uitgebreid portfolio waar je inspiratie uit kunt halen.

Dana Pacifico

Dana Pacifico kreeg interesse in eventfotografie doordat ze graag concerten bezocht. De muziekliefhebber is afgestudeerd aan de ''New school of Design'' (Manhattan) in Fotografie. Haar vermogen om de show te ervaren en elk aspect in zich op te nemen is terug te zien in haar mooie foto's.

Mark Bolk

''Ik zie fotografie als een middel om mensen, dieren, vormen of situaties die in de werkelijkheid totaal anders zijn op mijn manier te laten zien.'' Je ziet bij de geboren en getogen Rotterdammer veel bekende artiesten voorbijkomen zoals Ronnie Flex, DJ Phalerieau en Winne. Kijk bij je volgende concert dus goed om je heen, want wie weet zie je Mark Bolk!

Talia Azadian

Concertfotografie is één van de vormen van fotografie waar Talia Azadian haar werk op richt. Van Kanye West tot Billie Eilish en van Chris Brown tot Shawn Mendes. Op haar website vind je schitterende foto's van verschillende soorten concerten. De foto's geven je het gevoel alsof je daadwerkelijk aanwezig bent bij het concert. Ervaar het zelf op haar website.

Vishal Lalaram

De evenementenfotograaf Vishal Lalaram (VNL Fotografie) brengt foto's tot leven. Dit zie je terug aan zijn kleurrijke portfolio met optredens van diverse artiesten. Neem een kijkje in het nachtleven en in de wereld van het uitbundig feestvieren. Scroll door Vishals Instagram-account en je krijgt meteen een goed beeld van de intenties en style van deze fotograaf.

Qian Xia

We eindigen onze reeks Who to follow-fotografen met Qian Xia. Deze freelance foto- en videograaf uit Rotterdam heeft zich gespecialiseerd in het vastleggen van magische momenten. Dit soort momenten vind je bij evenementen, maar ook in de fashion- en lifestylefotografie. De visual storytelling is duidelijk te zien. Dit maakt Qian Xia, net als zijn foto's, uniek.

Terug naar de overzichtspagina