Doe mee met onze fotowedstrijd Event

Je kunt weer mooie prijzen winnen bij Kamera Express! Deze fotowedstrijd staat in het teken van het thema Eventfotografie. In dit Maandthema lees je namelijk alles over eventfotografie: handige accessoires, how-to's, interessante interviews en meer.

Geïnspireerd? Stuur dan jouw mooiste eventfoto op naar Kamera Express en maak kans op een hoofdprijs die bestaat uit twee prijzen.


Maak kans op een Samyang 12mm f/2.8 fisheye-objectief!

Als je deelneemt aan de fotowedstrijd Eventfotografie maak je kans op een hoofdprijs die bestaat uit twee prijzen.

  • Prijs 1: een Samyang 12mm f/2.8 fisheye-objectief ter waarde van €499,-! Dit objectief met extreme groothoek is ideaal voor gebruik in kleine ruimtes of als je een groot publiek wil fotograferen. Het objectief is verkrijgbaar voor tien verschillende lensvattingen zodat er, als je wint, altijd één past op jouw camera. Deze fisheye-lens is ontworpen voor spiegelreflexcamera's met een fullframe-sensor en is uitgerust met een zeer effectieve anti-reflectie NCS- én UMC-coating. Dit betreft een handmatig objectief met een minimale scherpstelafstand van 0,2 meter.
  • Prijs 2: een duo-combiticket van Gladiolen (Olen, Provincie Antwerpen) ter waarde van €80,- (2 personen, 2 dagen). Gladiolen is een festival dat plaatsvindt op 7 en 8 juni. Er treden gave artiesten op, zoals Triggerfinger en K's Choice.

De uiterste inzenddatum is 31 mei 2019. 

Doe mee!

Let op: dit betreft een wedstrijd met een juryprijs. Er kan niet gestemd worden. Je kunt je foto’s (hieronder) inzenden t/m vrijdag 31 mei 2019. We maken de winnaar in de eerste week van juni bekend via Facebook.

 

Terug naar de overzichtspagina