Epson inkt 664

Epson WorkForce

Op kantoor is het belangrijk dat je een goedwerkende printer hebt voor alle afdrukken. Documenten voor in een map, slides die aan de leverancier getoond moeten worden. Je wilt er zeker van zijn dat je altijd kwaliteit  hebt. Dan is de Epson WorkForce serie de printer waarop je kunt vertrouwen.

Deze compacte en stijlvolle 4-in-1 printers zijn voorzien van de PrecisionCore-afdruktechnologie van Epson zodat je altijd op hoge snelheid dubbelzijdig kan afdrukken. Ook zijn ze voorzien van Wi-Fi en allerlei afdrukopties voor mobiele apparaten zullen de workflow op de bedrijfsvloer vergemakkelijken. Betrouwbaar, snel en solide, dat zijn de Epson Workforce printers.

De belangrijkste kenmerken van de Epson WorkForce

Maar waarom zijn de Epson WorkForce modellen zo goed? Waar blinken ze uit? Het gaat om deze volgende zes belangrijkste kenmerken:
1. Compact design

Elke printer in WorkForce-reeks heeft een stijlvol, strak en compact design waarmee je ruimte bespaart maar toch efficiënt zijn voor elk thuiskantoor of bedrijf.

2. Veelzijdige aansluitmogelijkheden

De printer kun je gemakkelijk aansluiten met de meegeleverde kabels aan elke computer of laptop. Maar wil je al die kabels niet, dan zorgt de Wi-Fi-connectie ervoor dat je zonder moeite documenten rechtstreeks van een computer, smartphone of tablet kan verzenden naar de printer.

3. Lage bedrijfskosten

De printers zijn zeer duurzaam. De kosten om één pagina af te drukken zijn 50% minder in verhouding tot laserprinters van de concurrent. Als je gebruikmaakt van XL-inktpatronen, kun je zelfs tot 2.600 pagina’s afdrukken.

4. Geavanceerde ‘scannen naar’-functies

De printers zijn voorzien van geavanceerde functies die speciaal te gebruiken zijn voor zakelijke doeleinden, zoals scannen naar e-mail, de ckoud FTP of een locatie op het netwerk. Iceal voor een effici:ente workflow.

5. Hogere productiviteit

De WorkForce-modellen zijn 4-in-1 printers. Afdrukken, scannen, kopiëren en faxen. Het kan allemaal. Opties als dubbelzijdige afdrukken, dubbele papierladen, touchscreens, automatische documentinvoer zorgt voor een snelle en hoge productivitiveit.

6. Flexibel mobiel afdrukken

Je wordt nog meer flexibel met afdrukken door gebruik te maken met de apps van Epson Connect. Zo kun je met Epson iPrint-app documenten, webpagina’s en foto’s afdrukken vanaf een smartphone of tablet.

De productreeks van de Epson WorkForce modellen

De Epson WorkForce printers komen in drie verschillende modellen. De WorkForcede WorkForce Pro en de WorkForce A3. Maar welke printer is nu voor mij de meest geschikte op kantoor?

 

Epson inkt 664

De Epson WorkForce

De WorkForce reeks is het instapmodel printer voor thuiskantoren. Ervaar de voordelen van grote inkjetprinters maar dan in een compact formaat. Deze 4-in-1 printer biedt opties als (mobiel) dubbelzijdig afdrukken, scannen, kopiëren en faxen.

Bekijk hier alle Epson WorkForce modellen

 

Epson inkt 664

De Epson WorkForce Pro

De WorkForce Pro gaat een stapje verder dan de WorkForce. Dat merk je in de kwaliteit van de afdrukken en de efficiëntie waarmee je werkt. Er wordt gebruik gemaakt van DuraBrite Ultra inktpatronen. Documenten komen er scherper en gedetailleerder uit.

Zo beschikt de Pro-versie over de basisfuncties van de WorkForce, maar kun je veel sneller werken door de automatische documentinvoer. Daarbij kun je tot maar liefst vier keer meer printen dan met de WorkForce.

Bekijk hier alle Epson WorkForce Pro modellen

 

Epson inkt 664

De Epson WorkForce A3

De WorkForce A3 printer is de meeste professionele printer in de reeks. Net zoals de WorkForce Pro beschikt deze printer over alles basisfuncties maar legt de focus op hoogwaardige A3-afdrukken. Wederom wordt gebruikgemaakt van DuraBrite Ultra inktpatronen voor de beste afdrukkwaliteit.

Met de dubbele papierlades is het gemakkelijk te wisselen tussen formaten en de optie tot dubbelzijdig afdrukken, scannen en faxen heb je alléén maar een efficiënter workflow.

Bekijk hier alle Epson WorkForce A3 modellen

Epson WorkForce in beeld

Terug naar de overzichtspagina