Epson dia- en negatiefscanners

De moderne analoge fotograaf kan eigenlijk niet zonder dia- en negatiefscanner. Met de foto- en filmscanners van Epson digitaliseert u in een handomdraai uw analoge foto’s in hoogwaardige kwaliteit.

Uw oude filmrolletjes nieuw leven inblazen

Epson ontwikkelde de Perfection-scanners voor de analoge fotograaf. Of het nu gaat om een oud rolletje, of eentje die vers uit uw camera komt – aan de hand van de dia's of negatieven zet u deze heel eenvoudig om naar digitale bestanden. Met meerdere foto's in één keer.

De scanners van Epson beschikken over de energie-efficiënte ReadyScan LED-technologie. Dit resulteert niet alleen in een zeer korte opwarmtijd maar is ook nog eens goed voor het milieu.

Met de Digital ICE-technologie worden automatisch onvolkomenheden, zoals stof, haartjes, krassen en vingerafdrukken, verwijderd door middel van infraroodlicht. Hiermee worden zelfs de oudste foto's hersteld in hun oude glorie.

Epson dia- en negatiefscanners

Dankzij de meegeleverde software (Epson Easy Photo Scan) deelt u uw scans rechtstreeks op social media of zet u deze in de cloud. Zo hebt u vrijwel altijd en overal toegang tot uw foto's en deelt u deze met vrienden en familie.

Epson dia- en negatiefscanner
Epson dia- en negatiefscanner
Epson dia- en negatiefscanner

Assortiment bij Kamera Express

Uiteraard koopt u bij Kamera Express de Epson dia- en negatiefscanners.

Overzichtspagina