trouwalbums van profotonet

Trouwalbums van Profotonet

Trouwfoto’s, een van de mooiste foto’s die je kunt maken. Voor het bruidspaar is het een van de mooiste dagen van hun leven en jij mag dat vastleggen. Spannend, maar vooral heel bijzonder dat je een bijdrage mag leveren aan deze fantastische dag. Deze foto's willen ze achteraf natuurlijk bewaren in een prachtig album.

Trouwfotoalbums kenmerken zich vaak door een chique uitstraling, extra dikke pagina’s en natuurlijk een professionele afwerking. Profotonet, sinds kort onderdeel van Kamera Express, biedt naast ‘normale’ fotoalbums, ook Premium fotoalbums aan. Deze Premium albums worden vrijwel zonder uitzondering besteld als trouwalbum. We noemen dit album ook wel de parel onder de trouwboeken.

Luxe papier | Gepersonaliseerde kaft | Custom bewaarboxen


trouwalbums van profotonet

Highlights van de Premium fotoalbums

Exclusieve covermogelijkheden
Extra dikke pagina's
Meest heldere en levendige kleuren (echt fotopapier)
Volledige vlakke pagina's (layflat)
Geen barcodes, geen logo's
In de formaten 30x30 en 30x40

Luxe papier

Met een Premium fotoalbum van Profotonet presenteer je je foto’s op een unieke en professionele manier. Zij drukken de albums standaard af op hoogwaardig fotopapier. Hierbij kun je kiezen voor het Fuji DPII Lustre papier, dit papier wordt ook wel halfmat/zijdeglans genoemd en zorgt voor een prachtige weergave van je foto’s. Wil je een lichte glans en een beschermlaag, kies dan voor de DPII Coated variant. Door de coating zijn al je pagina’s extra beschermd en krijgen ze tevens een glanzende afwerking. Ten slotte is er het Fuji Velvet papier, dit papier is extreem mat en geef je foto’s een fluweelachtige uitstraling, maar dempt de kleuren ook enigszins. De mooie uitstraling van het papier wordt versterkt door de extra dikke pagina's. Deze worden namelijk verdikt met 1mm museumkarton.


Kaft

De omslag van het album is volledig naar wens aan te passen én te personaliseren. Kies voor een foto op fotopapier of linnen, foto achter acryl of een foto in een passe-partout. Het ook mogelijk om te kiezen voor een effen kaft in diverse materialen. Je kan kiezen uit linnen, luxe leer, suéde en Tsarina. Elk met een eigen uitstraling en beschikbaar in verschillende kleuren. Zo is er voor iedereen een geschikt type.

Om het helemaal eigen te maken kan je tekst op de kaft plaatsen. Je kan hier kiezen uit een lasertekst of een klassieke embossing. Bij het laseren wordt de tekst als het ware in het materiaal gebrand, waardoor er een chemische reactie onstaat en er zo een natuurlijk resultaat ontstaat. De laser kan elk gewenst ontwerp laseren, ideaal dus als je een eigen logo of lettertype had op bijvoorbeeld de kaart van je bruiloft en deze terug wil laten komen op het album.

trouwalbums van profotonet

Bij embossing worden letters in het materiaal van de omslag gepreegd waardoor er een diepte-effect ontstaat. Hierbij kun je ook kiezen voor een folie in de letters: zwart, wit, goud of zilver.


 

trouwalbums van profotonet

Bewaarboxen

Is je album helemaal af? Natuurlijk wil je deze veilig bewaren. Ga voor een custom box in hetzelfde materiaal en kleur als je album. Zo heb je een mooie bewaarbox die je album ook nog eens goed beschermd.


Aan de slag

Je maakt een Premium fotoalbum gemakkelijk met de software van Profotonet. Deze werkt op Windows en Mac computers. In dit gebruiksvriendelijke programma kan je direct aan de slag om jouw album samen te stellen en te bestellen.

Premium fotoalbum maken


 

Overzichtspagina