Ecoflo portable powerstations

Ecoflow - Portable Power Stations

Niets is vervelender dan op onderweg zijn en erachter komen dat de batterij van je apparatuur (bijna) leeg is. Ecoflow heeft hier de perfecte oplossing voor: portable power stations. Met een draagbaar oplaadstation kun je al je apparaten tegelijkertijd en on the go opladen. Je kunt het ook wel een mobiel stopcontact noemen. Dankzij het kleine formaat neem je ze gemakkelijk mee in bijvoorbeeld de auto, op vakantie met de camper of tijdens jouw foto- en videografie opdracht.

Deze power stations zijn krachtig genoeg om naast je mobiele apparaten ook verlichting, licht gereedschap of klein huishoudelijke apparaten aan te sluiten. Hierdoor zijn ze geschikt voor jouw boot, vakantie hut of caravan.

Ben je op een lange trip, of moet je zoveel apparaten van stroom voorzien dat je Ecoflow power station toch leeg raakt? Geen zorgen! Ecoflow heeft naast power stations ook een heel handig opvouwbaar zonnepaneel in het assortiment. Hiermee kan je eenvoudig je power stations opladen tijdens jouw trip. Verder is het ook mogelijk om een extra accu aan te sluiten op jouw power station.

Hieronder lichten we alle producten toe, zodat je goed voorbereid bent voor jouw fototrip, evenement of vakantie!

Ecoflow Delta Portable Power Station

De Ecoflow Delta beschikt over een krachtige 1260Wh oplaadbare accu om al jouw gear weer van nieuwe energie te voorzien. Het is mogelijk om tot 13 apparaten tegelijkertijd op te laden, met onder andere 230 volt stopcontacten, USB-A en USB-C aansluitingen en tevens een 12 volt auto-aansluiting.

Ook is het mogelijk om meerdere exemplaren aan elkaar te koppelen om zo nog meer capaciteit en aansluitingsmogelijkheden te creëren.


Met de Ecoflow Delta heb je altijd een draagbare stroomvoorziening bij je, met voldoende kracht om een (kleine) koelkast, kookplaat, föhn of verlichting van stroom te voorzien. De ingebouwde accu is binnen een uur al voor 80% opgeladen. Heb je meer stroom nodig? Binnen 2 uur is de Delta voor 100% opgeladen.

Dankzij zijn kleine formaat neem je gemakkelijk mee onderweg. Een conventionele generator op brandstof zorgt voor geluids- en stankoverlast, maar daar hoef je met de Delta niet bang voor te zijn. Deze Delta heeft een gewicht van 14 kg en heeft de volgende afmetingen: 40 x 21 x 27 cm. Daarnaast beschikt dit power station over een zeer degelijke behuizing en heeft het een ingebouwde beveiligingssysteem tegen oververhitting en overbelasting.

Ecoflow Delta

Ecoflow River Pro Portable Power Station

Ecoflow River Pro

Met de Ecoflow River Pro kan je tot wel 10 verschillende apparaten tegelijkertijd opladen, en dankzij de 720Wh beschik jij over genoeg power. Dit power station beschikt over diverse USB-aansluitingen en 2 stopcontacten. De Ecoflow River Pro is binnen 96 minuten 100% opgeladen.

Er zijn verschillende manieren om dit power station op te laden. Zo kun je hem koppelen aan het Ecoflow zonnepaneel, aansluiten op je auto tijdens het autorijden, of in een stopcontact wanneer je die mogelijkheid hebt.

Met een gewicht van 7.6 kg behoort de River Pro tot de lichtgewicht power stations. Daarnaast is hij ook nog eens super compact. Dit power station heeft namelij de volgende afmetingen: 28.9 x 18.0 x 23.5cm. Door de handgreep draag je de dit power station comfortabel met je mee.

Ecoflow River Max Portable Power Station

De Ecoflow River Max is een power station voor het opladen van maximaal tien apparaten tegelijk. De Max onderscheidt zich door middel van een extra batterij, waardoor hij de dubbele capaciteit heeft van de normale Ecoflow River.

Met een capaciteit van 576Wh heeft de River Max genoeg vermogen om enkele uren extra mee te pakken. Mocht het oplaadstation zelf leeg zijn dan is hij binnen 1 uur laden alweer voor 80% vol. Ruim een half uur later heb je ook de overige 20% te pakken. Geen stopcontact in de buurt, maar wel genoeg zonlicht? Dan kan je hem ook opladen door middel van een zonnepaneel.

De River Max beschikt over twee AC stopcontacten, twee normale USB-A en één USB-A Fast Charge output, een USB-C output, een auto-opladeraansluiting en twee DC5521 outputs. Deze accu kan belast worden met 600 en met een piekvermogen tot 1200 wat. Met zijn compacte formaat en een gewicht van 7,7 kg neem je hem tevens gemakkelijk mee.

Ecoflow Solar Panel 110W

De Ecoflow Solar Panel 110W is een opvouwbaar zonnepaneel met geïntegreerde kickstand. Hierdoor zet je hem gemakkelijk neer in de juiste positie. Het zonnepaneel is licht van gewicht en heeft ingeklapt een formaat van 51,4 bij 42 cm, waardoor hij ideaal is om mee te nemen.

Ook in de regen hoef jij je geen zorgen te maken, want dit zonnepaneel is waterdicht tot 1 meter met IP67-rating.

Het zonnepaneel beschikt over een MC4-aansluiting. Hierdoor kan je hem gebruiken voor het opladen van o.a. het Ecoflow Delta power station. Heb je meerdere zonnepanelen, dan kan je deze ook aan elkaar koppelen. Het krachtige power station is met vier panelen al in vier uur opgeladen. Dit zonnepaneel is ook te gebruiken met de River-modellen van Ecoflow of generators van andere merken.

Ben jij al overtuigd?

De producten uit dit artikel zijn tijdelijk in prijs verlaagd! Koop tussen 21 november en 31 december 2021 een portable power station of zonnepaneel en ontvang tot €150,- korting! Voor welk product kies jij?