Duivelse Deals

Duivelse Deals bij Kamera Express

Alles voor het EK!

De Duivelse Deals zijn aangebroken bij Kamera Express. In aanloop naar het EK Voetbal - dat op 11 juni begint – profiteer je van kortingen op televisies en bijbehorende audioproducten. Zo scoor je voor minder geld het beste beeld en geluid voor de wedstrijd.

Ga snel naar: Zo werkt het | Keuzehulpen

Zo werkt het

De kortingen tijdens de Duivelse Deals zijn geldig in de Superstores en online. Ga je naar een Kamera Express Superstore? Dan wordt de korting direct verrekend.

De Duivelse Deals zijn te bekijken in de volgende Superstores:

Let op: De kortingen zijn enkel geldig op geselecteerde producten en zijn al doorgevoerd in de verkoopprijs. Dit is zowel in de Superstores als online. Benieuwd naar de aanbiedingen? Bekijk hier de folder.

Actie: maandag 24 mei tot en met zondag 4 juli

Bekijk hier alle aanbiedingen

Hulp bij het kiezen van de juiste tv of speaker

Kom je er niet uit welke tv of speaker je moet aanschaffen om de wedstrijd te volgen? Bij Kamera Express hebben we een aantal artikelen die jou op weg kunnen helpen bij jouw keuze.

Jouw match met de perfecte televisie

Jouw match met de perfecte televisie

De juiste televisie maakt een groot verschil bij de beleving van de wedstrijd. Welke resolutie, welke kijkafstand, QLED of OLED? Op deze en andere aspecten gaan we dieper in, zodat jij helemaal klaar bent voor het EK.

> Lees meer

Beam waar en wanneer

Beam live waar en wanneer je wilt

Tijdens die belangrijke wedstrijd is de televisie geclaimed door je broertje die wil gamen met zijn vrienden. Met een draadloze beamer maakt het niet uit waar, wanneer of met wie je bent, je kan de wedstrijd volgen op groot scherm.

> Lees meer

Luister mee alsof je er zelf bij bent

Hoe gaaf is het als je de wedstrijd kunt volgen alsof je er zelf bij bent? Zo vanuit je luie stoel, in het park of op het strand. Met een draadloze speaker hoor je waar je bent elk doelpunt en voel je de sfeer van het stadion.

> Lees verder