Win een DJI Mavic Air of DJI Osmo action!

Inspiratie | Doe mee!

Je kunt weer mooie prijzen winnen bij Kamera Express. Deze maand staat de foto- en videowedstrijd in het teken van het thema Drones. In dit Maandthema vind je handige tips van dronefotografen en dronefilmmakers, een Drone Academy, een Drone Buying Guide, leuke musthaves en bijzondere interviews. 

Geïnspireerd? Stuur dan een topdown foto of een video naar Kamera Express. Een foto of een video die je maakte vanuit de hoogte. Denk aan het beeld dat je maakte van de skyline van een stad, terwijl jij op het dak van een hoge flat stond. Of aan de video van het dal na een lange bergwandeling. Het maakt niet uit of je je beeld met of zonder behulp van een drone maakte.

Deze wedstrijd is net zo spannend als een Game of Thrones-aflevering. Wie weet win jij één van deze twee mooie prijzen: een DJI Mavic Air óf een DJI Osmo Action! De uiterste inzenddatum is 31 juli 2019.


Inspiratie

Dit Maandthema zit naast de fotowedstrijd ook boordevol tips. Leer van professionals, bekijk op de locatie-pagina waar je moet zijn en scroll door de toffe drone-accounts op de Who to follow-pagina om ideeën op te doen.

Tips

Tips van professionals

Meer weten over drones? JP en Mike Andrews van Abstract Aerial Art geven tips and tricks weg in deze rubriek. Lees en leer.


Lees meer

Who to follow?

Wie móet je volgen op Instagram? Bekijk de uiteenlopende stijlen van inspirerende dronepiloten van overal ter wereld.


Lees meer

locaties

De mooiste drone-locaties

Wat zijn de beste dronelocaties in binnen- en buitenland? Waar maak je zorgeloos droombeelden? Bekijk deze toplocaties.

Lees meer

Doe mee!

Let op: dit betreft een wedstrijd met een juryprijs. Er kan niet gestemd worden. Je kunt je foto’s (hieronder) inzenden t/m 31 juli 2019. We maken de winnaar in de eerste week van augustus bekend via Facebook.

 

Meer drone-inspiratie