DJI Smart Controller voor DJI Mavic 2 Pro en Zoom!

DJI heeft voor de DJI Mavic 2 Pro en Zoom drone de DJI Smart Controller ontworpen. Met deze afstandsbediening kunt u het maximale halen uit uw Mavic 2 zoals betere besturing en beeldkwaliteit. In de toekomst zal de afstandsbediening andere DJI drones kunnen ondersteunen

 

Eerste beelden DJI Smart Controller

Bent u benieuwd naar hoe de DJI Smart Controller eruit ziet en welke mogelijkheden u allemaal heeft met deze afstandsbediening? Kijk dan onderstaande video.

Bekijk de DJI Smart Controller

 

Beeldscherm

De Smart Controller is voorzien van een 5,5” inch 1080p scherm waarop u de gehele omgeving kunt bekijken in scherp beeldkwaliteit, zelfs onder de meest moeizame omstandigheden. De helderheid van een monitor wordt uitgedrukt in cd/m2. Hoe hoger dit getal, hoe helderder het scherm is. De Smart Controller heeft een helderheid van 1000cd/m2, maar liefst twee keer zo helder dan een smartphone! Zelfs in direct zonlicht heeft u nog steeds goed beeldkwaliteit.

 

Transmissie

De afstandsbediening maakt gebruik van OcuSync 2.0 technologie. Dit zorgt voor ene goede overdracht tussen de camera van de drone en het beeld dat u op het scherm van de afstandsbediening ziet. Het stelt u in staat om automatisch te wisselen tussen een radiofrequentie van 2.4GHz en 5.8GHz. Dit verminderd de storingen die kunnen ontstaan tussen de verbinding. Ook heeft u hiermee een stabiele transmissie op afstanden van maximaal 8 kilometer. Let op: dit kan verschillen per regio en weersomstandigheden. Op het moment dat u de controller inschakelt, duurt het ongeveer 30 seconden voordat deze verbinding maakt met uw drone. Zo kunt u gelijk de lucht in en bent u geen kostbare minuten kwijt voor het perfecte shot.

 

Ontwerp en batterij

Over het ontwerp is nagedacht. Dankzij de verwijderbare sticks, kunt u deze controller gemakkelijk in uw tas kwijt. Verder kunt u de afstandsbediening met gerust hart meenemen op winterpsort of naar warme oorden. Deze is namelijk bestand tegen temperaturen van -20 tot 40 graden Celsius. Als voeding gebruikt de Smart Controller een 18.650 Li-ion batterij met een capaciteit van 5000 mAh. Hiermee kunt u ongeveer 2,5 uur vliegen. Op het moment dat de accu leeg is, duurt het ongeveer 2 uur voordat deze weer is opgeladen (indien u gebruik maakt van een USB adapter met 12V/2 A).

 

Delen en bewerken

De Smart Controller biedt u veel mogelijkheden met betrekking tot het delen van uw opnamen. Zo kunt u met de 'Go Share functie' uit DJI Go 4 App uw opnamen van deze afstandsbediening overzetten naar uw mobiel. In de toekomst is het zelfs mogelijk om livestreams voor onder andere Facebook of Instagram te maken met behulp van de functie 'SkyTalk.'

De afstandsbediening beschikt over een ingebouwde microfoon en speaker. Dit stelt u in staat om uw video's af te spelen op een 4K resolutie met 60fps via de HDMI poort. Maar het is ook mogelijk uw video's te bewerken. De DJI Smart Controller heeft een ingebouwd Android besturingssysteem, zodat u applicaties kunt installeren waarmee u uw video's helemaal eigen kunt maken.

Zelf heeft de afstandsbediening 16GB aan intern geheugen, maar dit kunt u uitbreiden met een microSD-kaart met een maximum capaciteit van 128GB.