Drone guide

De mogelijkheden met een drone zijn eindeloos, maar welke drone past nu bij u? Vliegniveau, budget en het doel van uw video of foto bepalen o.a. welke drone voor u geschikt is. Wij hebben onze drones voor u onderverdeeld in een aantal groepen. Zo kunt u bepalen waar u zich het best in kunt vinden!

De beginner

Beginnen doen we allemaal ergens! Zo ook bij het besturen van een drone. Een drone is een uitkomst voor het maken van toffe videobeelden, maar om professionele drones te kunnen besturen is het verstandig om eerst eens te oefenen. Daarbij worden drones ook vaak gebruikt als leuke gadgets waarmee men kan stunten. Kijkt u eens mee naar de volgende drones:

AIR SELFIE DRONE € 267,-

De Air Selfie drone is een zakformaat drone. Vergelijk het met uw portemonnee, maar dan nog iets kleiner! Dat is onder andere wat de drone zo uniek maakt. Via de AirSelfie app maakt u eenvoudig verbinding met de drone en gebruikt u uw smartphone als afstandsbediening. Door de meegeleverde powerbank heeft u altijd stroom in de buurt om de drone weer op te laden. De drone kan maximaal 20 meter hoog vliegen en is schokbestendig. Ideaal om mee te oefenen, te stunten en snel te leren hoe u beeldopnames kunt maken vanuit de lucht!

Bekijk de drone hier

 

TELLO DRONE BY DJI € 99,-

De Tello Toy Drone is zeer eenvoudig in gebruik. De drone is voorzien van vele beschermende functies, waardoor u niet bang hoeft te zijn dat u zichzelf bezeerd. Denk hierbij aan sensoren die ervoor zorgen dat de drone niet overal tegenaan vliegt. Middels de app maakt u verbinding met de drone en gebruikt u uw smartphone als afstandsbediening. De drone neemt op in HD-kwaliteit en beschikt over een 5 MP camera. De drone is ideaal om mee te stunten. Via de app kunt u de drone allerlei flips laten doen en veilig landen gaat in uw handpalm of op de grond. De Tello Drone is een ideaal instapmodel om drones te leren besturen en programmeren!

Bekijk de drone hier

De kleine avonturier

We gooien er een schepje bovenop. Wilt u een compacte, maar eenvoudige drone die ook een leuke beeldkwaliteit levert? Ideaal voor op vakantie of als u uw video- en fotografie wilt uitbreiden met luchtbeelden. Kijk met ons mee naar de DJI SPARK. De ideale drone om kennis te maken met het vastleggen van beelden uit de lucht!

DJI SPARK OF DJI SPARK FLY MORE COMBO € 589,-

De DJI SPARK heeft een 1/2.3" sensor waardoor u beelden maakt met meer lichtgevoeligheid en kleurprecisie. Bovendien kunt u 12 MP foto's en Full HD video's maken met deze drone. De drone heeft een mechanische gimbal stabilisatie, is lichtgewicht en past door het compacte formaat gemakkelijk in uw tas. Vernieuwend is de gesture control, wat inhoudt dat u de drone kunt besturen door middel van bewegingen. Met uw hand kunt u de drone laten bewegen (links, rechts, naar achteren en naar voren). Wanneer u zwaait vliegt de Spark 3 meter van uw vandaan zodat u bijvoorbeeld een selfie kunt maken. De DJI Spark zal u blijven volgen. Voor het opstijgen kunt u de DJI Spark in uw hand houden en twee keer de op de knop drukken. Binnen enkele seconden gaat hij de lucht in.

Bekijk de drone hier

De fanatieke avonturier

U wilt de beste beelden maken van uw reis, dat begrijpen we! Dan heeft u een drone nodig die beeld levert van hoge kwaliteit, zoals een video met 4K resolutie. En het is ook handig als de drone compact en eenvoudig mee te nemen is. In dit segment is het handig als u van te voren een beetje geoefend heeft met een kleinere drone, maar uiteraard kunt u ook in deze serie instappen. Vlieg dan niet tijdens uw eerste vlucht over een ravijn, maar doe dit rustig op een open veld. We hebben er een aantal geselecteerd!

DJI MAVIC AIR € 749,-

De DJI Mavic Air is een zeer compacte en lichte drone met een 3-assige gestabiliseerde 4K camera. De Mavic Air is de nieuwste drone van DJI en ideaal voor de avonturier. Hij is klein, licht en opvouwbaar zodat hij eenvoudig mee te nemen is in een tas. De Air heeft een kijkhoek van 85 graden en een diafragma van F/2.8. Door HDR ondersteuning kan de drone levendige beelden maken met veel details. De drone is voorzien van diverse sensoren zodat de drone veilig vliegt en niet tegen objecten aanstoot. Met uw smartphone maakt u verbinding met de Mavic Air en heeft u een bereik van 2 km en een vliegtijd van ongeveer 21 minuten. Let er wel op dat u in Nederland altijd uw drone moet kunnen blijven zien tijdens het vliegen. Bij 2 km is dat wellicht een uitdaging!

Bekijk de drone hier

DJI MAVIC PRO € 879,-

De DJI Mavic Pro is een opvouwbare en stevige drone. De Mavic Pro filmt net als de DJI Mavic Air in 4K kwaliteit, maar de Mavic Pro beschikt over cinematic 4K voor top kwaliteit. Deze drone is net iets groter dan de Mavic Air, maar is dan ook iets krachtiger. De Mavic Pro heeft een groot bereik van 4k en kan ongeveer 27 minuten vliegen. De drone heeft een beeldhoek van 80 graden en is voorzien van een F/2.2 lens. Gaat u voor een compacte drone waarbij vliegtijd en beeldkwaliteit voorop staat? Kies dan voor de DJI Mavic Pro.

Bekijk de drone hier

De Mavic Pro is er nu ook in een verniewde versie: de Mavic 2 Pro en de Mavic 2 Zoom. Bekijk de drones hier!

De enthousiaste 360

360 Graden video’s worden steeds populairder! Voor bedrijven, maar ook consumenten. Ontwikkel een unieke beleving, waarbij alle kanten van het beeld gezien worden. De drone in dit segment is een stukje groter dan de eerder genoemde drones, maar presteert ontzettend goed! Doordat de camera los staat van de drone en onder de propellers hangt, kan de camera vrij bewegen. Zo kunt u uit iedere hoek filmen!

YUNEEC TYPHOON H ADVANCE € 789,-

De Typhoon H is voorzien van de drie-assige CGO3+ gimbal camera met 4K/UHD opname mogelijkheden voor soepele beelden. De camera is in staat on 360 graden video's in 4K/UHD resolutie vast te leggen. De drone is groot, maar erg stabiel. De Typhoon H Advance is voorzien van een landingsgestel dat na het opstijgen omhoog klapt en zijn de propellers net wat hoger gepositioneerd. Zo heeft de camera alle ruimte om een prachtige beelden vast te leggen, waaronder 360 graden beelden. De Yuneec Typhoon H Advance drone wordt geleverd met de ST12 afstandsbediening met FPV zodat u tijdens het vliegen al kunt zien wat er opgenomen wordt door de camera. Om veiligheid te garanderen biedt de Typhoon H ondersteuning voor geo-fencing en is er een Low-battery Return Home functie aan de drone toegevoegd. Hierdoor wordt de drone geweerd uit verboden gebieden, en vliegt de drone terug naar een van tevoren vastgestelde plek indien hij een laag accuniveau bereikt.

Bekijk de drone hier

De professional

Of u nu foto- of videograaf bent op het gebied van natuur of architectuur, televisiemaker of filmmaker… Er is voor ieder wat wils! Goede beeldkwaliteit is in dit segment uiteraard een vereiste. Tegenwoordig worden drones steeds vaker gebruikt bij het maken van bedrijfsfilms, natuurdocumentaires of zelfs lichtshows. De drones in deze categorie hebben een goede camera, kunnen langer vliegen en hebben een groot bereik.

DJI PHANTOM 4 PRO+ € 1729,-

De Phantom 4 Pro+ beschikt over een 1-inch 20MP sensor en maakt videobeelden in 4K Ultra HD met 60fps. Deze krachtige drone haalt een maximale snelheid van 72 km, een hoogte van 6000 meter en een vliegduur van 30 minuten. De Phantom 4 Pro+ wordt geleverd met een afstandsbediening met een geïntegreerd 5.5 inch display, u heeft dus geen smartphone of tablet meer nodig om uw beelden live te bekijken. Geavanceerde sensoren en processors zorgen voor veel details en gegevens die nodig zijn voor nabewerking van uw video's. Een prachtige drone om de meest prachtige video’s en foto’s mee te maken!

Bekijk de drone hier

DJI PHANTOM 4 PRO V2.0 € 1699,-

De DJI Phantom 4 Pro V2.0 is de opvolger van de originele Phantom 4 Pro drone van DJI. De drone is een stukje lichter en stiller dan zijn voorganger. Ideaal om mee op pad te gaan, waarbij u zo min mogelijk geluid wenst. Ook reduceert de drone ongewenst geluid! De camera beschikt over een 1-inch 20MP sensor en maakt beelden in 4K kwaliteit met 60 fps. Het OcuSync HD systeem zorgt ervoor dat beelden over zeer grote afstanden worden doorgegeven. Dit systeem scant alle mogelijke frequenties en selecteert vervolgens automatisch de frequentie met de minste storing voor een altijd betrouwbare videoverbinding. Met de DJI GO app is het mogelijk om direct beelden te bewerken en te delen. De controller beschikt over een batterij die vijf uur mee gaat en heeft een verbinding van maar liefst zeven kilometer via het OcuSync systeem.

Bekijk de drone hier

De top

Soms is alleen het allerbeste goed genoeg! Het filmen van snelle auto’s of speedboten vergt veel energie van een drone. Daarom zijn er drones ontwikkeld voor snelle actiefilms en behalen een snelheid van rond de 90 km per uur. Daarbij is het ook mogelijk om de lens te verwisselen en kunnen twee personen de drone besturen. Een persoon die de drone bestuurt en de ander die de camera bestuurt. Net zoals de drone die hieronder staat!

DJI INSPIRE 1 PRO MET 15MM F/1.7 € 4373,90

De DJI Inspire 1 Pro is dé drone voor professioneel gebruik! De DJI Inspire 1 Pro Black Edition is een MFT CMOS-sensor met 4K-video, met de Zenmuse X5 camera en gimbalsysteem samen met een 15mm F/1.7 lens. De Inspire 1 beschikt over een intrekbaar arm systeem waarbij de onderkant van elke prop motor circa 30cm omhoog gaat wanneer de drone opstijgt, en weer circa 30cm omlaag gaat wanneer de drone gaat landen. Tijdens de vlucht, wanneer de armen omhoog gaan, heeft de camera een onbelemmerd 360-graden uitzicht. Een 3-assige gimbal houdt de shots stabiel en zorgt dat de camera in dezelfde richting blijft filmen wanneer de drone kantelt en bochten maakt.

Bekijk de drone hier

Terug naar de overzichtspagina