Covers

De kaft van uw fotoboek is misschien wel het belangrijkste onderdeel: dit is immers het deel dat u het eerst ziet. Wij bieden u dan ook graag de mogelijkheid deze helemaal naar wens te maken. Daarom kunt u bij Kamera Express kiezen voor verschillende materialen en kleuren en is het bovendien mogelijk de cover te laten bedrukken met een foto naar keuze.

 

Linnen kaft

Door uw fotoalbum van een linnen kaft te voorzien, geeft u het album een klassieke maar toch toegankelijke uitstraling. Ideaal om foto’s van een belangrijke dag in te bewaren. Wat dacht u van uw trouwalbum, vakantiefoto’s of de communiefoto’s van uw zoon of dochter? De linnen kaft voor uw fotoboek is bij ons in verschillende kleuren beschikbaar.

Lederen kaft

Een lederen kaft zorgt voor een luxe uitstraling. Bij ons kunt u kiezen uit een zwarte of witte leren kaft. Dankzij de extra coating waarvan we onze kaften voorzien, bent u ervan verzekerd dat ook deze extra goed beschermd zijn.

Fotocover

Als u de kaft van uw fotoalbum helemaal gepersonaliseerd wilt hebben, kunt u er ook voor kiezen om uw favoriete foto hierop af te laten drukken. Dat doen wij zowel op fotopapier als op een linnen materiaal. Ook is het mogelijk een tekst te laten printen op de kaft. Uiteraard bieden we hiervoor diverse lettertypes, kleuren en groottes aan.

Luxe bewaarbox

Als u een mooi, dierbaar fotoboek heeft samengesteld, wilt u natuurlijk dat dit goed beschermd blijft. Kies daarom voor de luxe bewaarbox van Kamera Express. Deze koopt u bij ons in het wit of antraciet en is geschikt voor alle formaten fotoalbums. De bewaarbox is ideaal voor het beschermen van uw boek als u dit bijvoorbeeld naar een andere locatie wilt vervoeren. Bovendien beschadigt u het album niet wanneer u dit uit de doos wilt halen, omdat we een kleine inkeping hebben gemaakt in het schuimmateriaal. Kamera Express heeft overal aan gedacht!