Canon CPS

Canon CPS: Professional Service

Canon CPS is een speciale service voor fotografen en videografen die er zeker van willen zijn dat ze altijd kunnen blijven fotograferen. Het kan natuurlijk gebeuren dat uw apparatuur kapot gaat. Als professionele fotograaf kunt u met Canon CPS snel weer verder dankzij de reparatieservice of de leenproducten. Door u te registreren bij Canon Professional Services profiteert u onder andere van ondersteuning, een snelle reparatie van uw apparatuur, evenementen en speciale aanbiedingen! Wanneer u zich heeft geregistreerd zorgt Canon ervoor dat u verder kunt als er iets mis gaat.

Hoe werkt Canon CPS?

Bij verschillende Canon-producten ontvangt u punten. Tijdens het registreren ziet u hoeveel punten u ontvangt voor uw apparatuur. Het totaal aantal punten bepaalt uw lidmaatschapsniveau. Registreren voor Canon CPS is snel en eenvoudig. Vul uw contactgegevens in en registreer uw producten wanneer het u uitkomt. Aan de hand van het aantal punten ziet u of u een rood, zilver, goud of platina lidmaatschap heeft. De kleur van uw lidmaatschap bepaalt het aantal voordelen waar u van kan profiteren! Klik hier om alles te lezen over de inhoud van de verschillende lidmaatschappen. 

CPS Priority Support

Als CPS-lid kunt u gebruik maken van een speciale directe telefoonlijn en e-mailhelpdesk. De experts achterhalen snel wat het probleem is en u krijgt technische ondersteuning, hulp en productadvies. Zo kunt u snel weer aan de slag!

Snelle reparatie en leenproducten

Canon repareert of onderhoudt uw producten in minder dan twee dagen bij een van de gespecialiseerde CPS-servicecentra. Indien het nodig is kan Canon u ook voorzien van een gratis leenproduct met Fast Track!

Internationale ondersteuning

Het is ook mogelijk om hulp te krijgen in het buitenland bij lokale servicecentra in Europa, Midden Oosten en Afrika. U krijgt snelle, gespecialiseerde ondersteuning bij belangrijke evenementen wereldwijd.

Exclusieve evenementen

Naast de technische hulp ontvangt u als CPS-lid exclusieve uitnodigingen voor evenementen, workshops, Canon-experiences en speciale aanbiedingen. Zo blijft u altijd up-to-date en geniet u van exclusieve ervaringen!

Welke producten kunt u registreren?

Meer dan 3000 Canon-producten kunnen geregistreerd worden, waaronder de meeste Canon-camera's, objectieven, printers en zelfs accessoires. Voeg ook al uw oude apparatuur toe aan uw registratie, zodat u kunt profiteren van alle mogelijkheden van Canon CPS. Ook producten die u in het buitenland kunt u registreren voor punten. 120 van de Pro Canon-producten komen in aanmerking voor Fast Track. Dat betekent dat ze binnen twee dagen kunnen worden gerepareerd (afhankelijk van uw lidmaatschapsniveau).

Canon CPS

Canon CPS

Wat is Fast Track?

Canon-producten die voor Fast Track in aanmerking komen hebben een snelle servicetijd bij de officële Canon-servicecentra. Fast Track is alleen beschikbaar voor producten die volledig geregistreerd zijn met alle details (serienummer, land van aankoop, datum van aankoop en winkel van aankoop) en waarvan de punten gevalideerd zijn. Deze snelle servicetijden zijn geldig voor maximaal drie producten per lidmaatschap. Voor niet-CPS-leden is de standaard servicetijd 10 dagen. Als een servicetijd niet kan worden gehaald, komt u in aanmerking voor een gratis leenproduct voor leden met een gouden en platina lidmaatschap.

Wat krijgt u nog meer?

Naast ondersteuning, reparatie en exclusieve evenementen ontvangt u ook korting op onderhoud bij Canon-centra. Canon CPS-leden krijgen 10% korting op de verschillende Cinema EOS Service-pakketten. Wanneer uw product voor niet-gratis reparaties naar een Canon servicecentrum moet, stuurt Canon dit product gratis naar u terug. Bij de meeste grote evenementen wereldwijd is Canon aanwezig om fotografen te ondersteunen. Deze professionele ondersteuning is inclusief gratis leenproducten, schoonmaken, controles en kleine reparaties. Voor deze evenementen is er een prioriteitsrij speciaal voor CPS-leden. Hierdoor hoeft u niets te missen van het evenement. Tot slot ontvangt u per post een op maat gemaakt welkomspakket zodra u zich aanmeldt voor Canon CPS!

Canon CPS

Klik hier om alles te lezen over Canon CPS

Klik hier voor de algemene voorwaarden