Canon CPS

Canon CPS: Professional Service

Canon CPS is een speciale service voor professionele fotografen en videografen. Via Canon CPS blijf je in contact met gelijkgestemden, waardoor je altijd een streepje voor hebt. Natuurlijk profiteer je ook van een uitstekende service voor jouw apparatuur. Door je te registreren bij Canon Professional Services profiteer je onder andere van extra korting op herstelling, jaarlijkse onderhoudsbeurt, snelle service, exclusieve support en speciale aanbiedingen! Wanneer je je hebt geregistreerd, zorgt Canon ervoor dat je snel weer verder kunt als er iets mis gaat.

Hoe werkt Canon CPS?

Professionele fotografen en videografen kunnen zich aanmelden bij Canon CPS. Voor registratie is een BTW-nummer nodig. Bij verschillende Canon-producten ontvang je punten. Tijdens het registreren zie je hoeveel punten je ontvangt voor jouw apparatuur. Het totaal aantal punten bepaalt het lidmaatschapsniveau. Registreren voor Canon CPS is snel en eenvoudig. Vul jouw contactgegevens in en registreer jouw producten wanneer het je uitkomt. Vanaf 500 punten kom je in aanmerking voor het lidmaatschap zilver. Bij meer dan 1000 punten kun je kiezen voor goud en bij 1600 punten voor platinum. De kleur van jouw lidmaatschap bepaalt het aantal voordelen. Bekijk hier een overzicht van alle lidmaatschappen. Heb je je eigen bedrijf en wil je meerdere fotografen verbinden aan de Canon CPS-service? Dan zijn er speciale bedrijfspakketten af te sluiten. Heb je geen BTW-nummer? Dan is de Canon Club wellicht iets voor jou. 

CPS Priority Support

Als CPS-lid kun je gebruik maken van de speciale CPS-supportlijn. Hierdoor krijg je voorrang bij de Canon productsupport, zodat experts zo snel mogelijk kunnen achterhalen wat het probleem is. Zo kun je snel weer aan de slag.

Snelle reparatie en leenproducten

Canon geeft CPS-leden tot wel 20% korting op alle reparaties, services en onderhoud. Zo blijft jouw apparatuur volledig operationeel. Vanaf lidmaatschap goud is het ook mogelijk om tijdelijk apparatuur in bruikleen te krijgen.

Internationale ondersteuning

Met een geldige, digitale CPS-lidmaatschapskaart profiteer je ook van Canon-prioriteitsservices buiten de deelnemende landen. Zo ontvang je snelle, gepersonaliseerde ondersteuning. De voordelen kunnen verschillen per regio.

Exclusieve evenementen

Naast de technische hulp ontvangt je als CPS-lid exclusieve uitnodigingen voor evenementen, workshops, Canon-experiences en speciale aanbiedingen. Zo blijf je altijd up-to-date en geniet je van exclusieve ervaringen!

Welke producten kun je registreren?

Meer dan 3000 Canon-producten kunnen geregistreerd worden, waaronder de meeste Canon-camera's, objectieven, printers en zelfs accessoires. Voeg ook al jouw oude apparatuur toe aan de registratie, zodat je kunt profiteren van alle mogelijkheden van Canon CPS. Ook producten die je in het buitenland hebt gekocht, kun je registreren voor punten. Meer dan 130 Canon-producten komen in aanmerking voor Fast Track. Dat betekent dat ze binnen twee dagen kunnen worden gerepareerd (afhankelijk van jouw lidmaatschapsniveau en het product).

Canon CPS

Canon CPS

Wat is Fast Track?

Canon-producten die voor Fast Track in aanmerking komen hebben een snelle servicetijd bij de officële Canon-servicecentra. Fast Track is alleen beschikbaar voor producten die volledig geregistreerd zijn met alle details (serienummer, land van aankoop, datum van aankoop en winkel van aankoop) en waarvan de punten gevalideerd zijn. Deze snelle servicetijden zijn geldig voor maximaal drie producten per lidmaatschap. Voor niet-CPS-leden is de standaard servicetijd 10 dagen. Als een servicetijd niet kan worden gehaald, kun je in aanmerking komen voor een gratis leenproduct voor leden met een gouden en platinum lidmaatschap.

Wat krijg je nog meer?

Naast ondersteuning, reparatie en exclusieve evenementen ontvang je ook korting op onderhoud bij Canon-centra. Canon CPS-leden krijgen 10% korting op de verschillende Cinema EOS Service-pakketten. Wanneer jouw product voor niet-gratis reparaties naar een Canon servicecentrum moet, stuurt Canon dit product gratis naar je terug. Bij de meeste grote evenementen wereldwijd is Canon aanwezig om fotografen te ondersteunen. Deze professionele ondersteuning is inclusief gratis leenproducten, schoonmaken, controles en kleine reparaties. Voor deze evenementen is er een prioriteitsrij speciaal voor CPS-leden. Hierdoor hoef je niets te missen van het evenement. Tot slot ontvangt je per post een op maat gemaakt welkomstpakket zodra je je aanmeldt voor Canon CPS!

Canon CPS