Kamera Express APK

Kamera Keuring

Is jouw camera toe aan een onderhoudsbeurt?

Als beeldmaker wil je graag de beste gear in huis hebben. Maar als je die eenmaal hebt, hoe onderhoud je die dan? De Kamera Express Kamera Keuring is een goed begin. De Kamera Keuring is een exclusieve actie in de Kamera Express Superstores, waarbij onze professionals kijken of jouw camera nog tiptop in orde is. Tijdens de Keuringsdagen ontdek je hoe het met je sensor gesteld is, of jouw camera voorzien is van de nieuwste updates en nog veel meer. Zo geniet je zo lang mogelijk van je apparatuur.

Je hebt vast vragen over de Kamera Keuring. Daarom hebben we alvast een paar vragen en antwoorden voor je op een rijtje gezet. Bekijk ze hieronder.

Kamera Express Kamera Keuring

 

Als je jouw camera vaak gebruikt en vaak wisselt van lens, moet je jouw camera om het halfjaar reinigen. Heb je een systeemcamera? Dan moet je deze vaker reinigen. Bij een systeemcamera is de sensor van de camera niet beschermd, waardoor er eerder stof op komt. Een spiegelreflexcamera heeft daarentegen een spiegel voor de sensor, waardoor deze beter beschermd is. Hierdoor hoef je een spiegelreflexcamera minder vaak schoon te maken in tegenstelling tot een systeemcamera. Ook bij een camera waarbij de lens voor een lange tijd vastzit, hoef je de sensor minder vaak schoon te maken.

Heeft jouw camera een schoonmaakbeurt nodig? Laat dit dan vooral aan een professional over. Zij weten exact wat en hoe zij alles schoon moeten maken.

De camerakeuring voorkomt dat jouw camera minder presteert tijdens het fotograferen en/of filmen. Met stof op je sensor krijg je na verloop van tijd bijvoorbeeld vlekken op je foto's. Om jouw camera optimaal te laten presteren bekijken, reinigen en updaten onze professionals je camera grondig. Je foto’s en video’s blijven hierdoor van uitstekende kwaliteit en je camera gaat langer mee.

Bij de Kamera Keuring kijken onze professionals of er stof en vuil op jouw camera en lens zit. Vervolgens reinigen zij de camerabody, objectief en zoekerglas. Daarnaast kijken onze professionals of jouw camera aan de nieuwste updates voldoet. Is dit niet het geval, dan zullen zij jou informeren over de voor jou beschikbare updates.

Onderdelen van de Kamera Keuring

  • Stofvrij maken van de camerabody
  • Objectieven glascleaning (max. 3 objectieven)
  • Zoekerglas cleaning
  • Check op beschikbare updates
  • Check van vuil op de sensor

Breng voor de keuring je camera met opgeladen batterij en geheugenkaart mee. Ook is het mogelijk 3 lenzen mee te nemen voor de een objectieven glascleaning. Let er wel op dat stof altijd terugkeert, waardoor regelmatig reinigen altijd nodig is.

Omdat we graag zien dat jij optimaal van je gear kunt genieten, is de Kamera Keuring helemaal gratis. Als blijkt dat jouw sensor stoffig is, dan krijg je de keuze of je de sensor wilt laten reinigen. Hier betaal je wel voor.

Je kunt jouw camera laten keuren tijdens de speciale Keuringsdagen in de Kamera Express Superstores. De Kamera Keuring zal zowel langs onze Nederlandse als Belgische Superstores reizen. Buiten deze Keuringsdagen is het niet mogelijk om in de Superstore je camera te laten keuren. Bekijk de agenda voor wanneer de Kamera Keuring in een Superstore bij jou in de buurt is.