Broncolor Siros

De Siros-serie staat onder meer bekend om de snelheid. Met flitssnelheden van 1/19'000 en hersteltijden van slechts 0,02s kun je elk moment perfect vastleggen. De flitsers zijn slecht met één druk op de knop te bedienen, wat het gebruik van de flitsers erg makkelijk maakt. Andere voordelen van de Siros-flitsers zijn de hoge output tot wel 800J, optimale nauwkeurigheid, een strak uiterlijk en een stabiel ontwerp.

Snel en eenvoudig in gebruik

De Siros-serie is eenvoudig en intuïtief te bedienen. Met de enkele draaiknop kun je de Twist-functie gebruiken, waarmee je het aantal f-stops aan kunt passen. Ga bijvoorbeeld voor een snelle output over meerdere stops of werk heel precies met stappen van 1/10 f-stop. Door op deze ronde knop te drukken krijg je toegang tot het menu en alle geavanceerde instellingen.
Gemakkelijke besturing via app

Hoewel de Siros flitsers erg eenvoudig te bedienen zijn, kun je ook gebruik maken van de besturingsapp voor je smartphone of tablet. Met de BronControl-app kun je nauwkeurig het licht van meerdere flitsers tegelijk controleren, ideaal wanneer de flitsers moeilijk toegankelijk zijn of ver weg staan. Siros is zelfs in staat een eigen netwerk op te zetten dat losstaat van je bestaande WiFi-omgeving. Je kunt tot wel zes apparaten tegelijkertijd verbinden en deze op hetzelfde moment óf individueel instellen en aanpassen.

De Freemask modus

Uniek aan de Broncolor Siros-serie is de Freemask modus. Met deze handige tool kunt je in een mum van tijd maskers (silhouetten) maken van je onderwerp; ook wanneer dit bijvoorbeeld tegen een donkere achtergrond gefotografeerd is. Dit is de ideale manier om zelfs de kleinste structuren en details te reproduceren. De Freemask modus is met de app te bedienen.features

Key Features

Ten slotte zetten we de belangrijkste eigenschappen van de Siros-serie voor je op een rijtje.

  • Enorme kracht: met maximaal 800 joules vermogen en zorgvuldig berekende reflectoren.
  • Indrukwekkende snelheid: een hoogste flitssnelheid van maar liefst 1/8500s.
  • Gebruiksgemak: alle instellingen onder één knop.
  • LED modelling licht: slechts 25W, maar genoeg om je setup te bouwen en scherp te stellen

De toppers uit de Siros-serie


Broncolor Siros S 800

Siros S flitsers maken gebruik van de ECTC-technologie. Deze technologie bestuurt de flitscurve en garandeert altijd een constante kleur en een flitsduur tot wel 1/19'000 seconde. Bovendien behoudt je altijd een enorm controlebereik tot wel 9 f-stops. Maak gebruik van de Speed Mode om nóg snellere flitstijden te gebruiken en update de software door de flitser met USB-aansluiting aan je computer te bevestigen.


Broncolor Siros L 800

De Siros L is de nieuwste uit de serie en wordt gevoed door een batterij. De flitser is eenvoudig te bedienen met de BronControl app en is te verkrijgen in 800 joules. Dankzij de nieuwste software-update is de flitser bovendien HS-compatibel. Dit houdt in dat je de flitser kunt gebruiken met zeer korte belichtingstijden op je camera. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is de RFS 2.2-trigger, die beschikbaar is voor Nikon, Canon, Sony en Fujifilm camera's.

Specificaties

   Siros 800S Siros 800L
Maximaal flitsvermogen 800 Ws 800 Ws
Flitsduur bij maximaal vermogen 1/1000s - 1/500s 1/400s - 1/250s
Kleurtemperatuur 5500K ECT-technologie
Radiografische ontvanger Ja Ja
Aantal belichtingstops in 1/10 9 F-stops > 9 F-stops
WiFi Ja Ja
Accu-aansluiting Nee Ja
Gewicht (kg) 3,6 4,3

Terug naar het merk