black friday

Black Friday Week

Profiteer nu tot en met 29 november van de scherpste deals

Wees als eerste op de hoogte van de scherpste deals!

Onze nieuwsbrieflezers krijgen voorrang. Wil jij ook als eerste op de hoogte zijn van onze Black Friday deals? Schrijf je dan nu in en maak ook nog eens kans op mooie prijzen. Onder onze inschrijvers verloten we ook nog eens de DJI Mini 2 Combo en de Sigma FP Digital Camera + 45mm F/2.8 DG DN.

Stuur mij als eerste de deals

Ben je op zoek naar een nieuwe camera, drone of action camera van de allerbeste merken? Wij hebben de beste aanbiedingen voor jou. Dus sla alvast de kerstcadeau's in of trakteer jezelf met een gloednieuwe camera, een haarscherpe tv of een ander mooi product.

Dit jaar pakken we groots uit met uitzonderlijke deals. Dat betekent dat je kwalitatieve producten van de beste merken koopt voor super lage prijzen. We blijven nieuwe aanbiedingen toevoegen. Houd onze website dus goed in de gaten om niets te missen. En twijfel niet te lang, want op = op !

Bekijk vanaf zondag 21:00 uur alle deals

Kom langs in één van onze winkels

De snelste manier om als eerste onze deals te checken is natuurlijk de webshop, maar je kunt tijdens de actieperiode ook terecht in één van onze winkels. Bekijk de openingstijden voor de winkel bij jou in de buurt.

Heb je nog vragen over onze acties tijdens de Black Friday Week? In ons Helpcenter helpen we je graag verder.

Alle deals van de populaire merken