Black Eye Yellow series

De Black Eye Yellow series is een 3-in-1 combo. Deze kit bestaat uit een Fisheye, een Wide Angle en Macro lens. Met deze lenzen maakt u de mooiste foto's en video's met uw mobiele telefoon. Dankzij het eenvoudige clip-on systeem zijn ze makkelijk en snel te gebruiken. U kunt de Wide Angle lens draaien, waardoor de Macrolens verschijnt. Dit unieke ontwerp biedt een Wide Angle lens met een beeldhoek van 155 graden en een macrolens met een vergroting van 20 keer. De combinatie van deze drie lenzen biedt u eindeloos veel mogelijkheden met smartphonefotografie!


Welk effect biedt de Black Eye Yellow series?

Met de Black Eye Yellow series heeft u drie lenzen om uit te kiezen. Gebruik de Fisheye lens wanneer u een groter bereik nodig heeft. Deze lens zorgt er namelijk voor dat u een beeldhoek van 180 graden heeft! Onder andere ideaal om gebouwen op de foto te zetten. De fisheye lens geeft daarnaast ook een creatief effect aan portretfoto's.

De wide angle geeft een beeldhoek van 155 graden. Zonder vertekening van het beeld kunt u meer vastleggen. Deze lens is perfect te gebruiken om het hele landschap vast te leggen.

Door aan de wide angle lens te draaien kunt u gebruik maken van de macro lens. Gebruik deze lens om 20x dichter op het onderwerp te komen om de mooiste details vast te leggen!

Hiernaast ziet u voorbeelden van het effect wat elk van deze unieke lenzen geeft!

Bekijk hier de Black Eye 3 in 1!

Terug naar merkenshop