De Black Eye Filming Handle Tripod

Beelden met uw smartphone maken vanuit unieke hoeken, nog betere groepsfoto's kunnen maken of lijkt het u leuk om persoonlijke vlogs op te nemen? Dan is de Black Eye Filming Handle Tripod dé ideale accessoire! Deze universele minitripod is perfect voor het filmen van unieke beelden of voor het maken van de mooiste foto's met uw vrienden en familie.

Voordelen van de Filming Handle tripod

Deze handzame tripod is compact, licht van gewicht en gemaakt van zeer stevig materiaal. U kunt de statiefpoten inklappen om de Filming Handle tripod zo als een selfiestick te gebruiken, maar wanneer u de pootjes uitklapt functioneert hij als een volwaardig statiefje. Elke mobiele telefoon is aan de tripod te bevestigen en hij is ook compatibel met lichte systeemcamera's en actioncams. Bevestiging is hartstikke simpel: u plaatst uw telefoon simpelweg tussen de klemmen en drukt deze vervolgens tegen elkaar aan zodat uw telefoon stevig blijft zitten. Het zachte materiaal aan de binnenkant van de klemmen zorgt ervoor dat uw apparatuur niet beschadigd raakt. Meegeleverd is een afneembare Bluetooth afstandsbediening - perfect wanneer u groepsfoto's wilt maken!

Bekijk hier in onze webshop!

Verschillende toepassingen

Ambieert u een carrière als vlogger? Dan maakt de Filming Handle Tripod uw leven een stuk makkelijker. Deze tripod is namelijk universeel in gebruik, waardoor elke smartphone erop geplaatst kan worden. Bovendien kunt u zelfs een actioncam of lichte systeemcamera op de tripod wanneer u op zoek bent naar een andere beeldkwaliteit of andere camerafunctionaliteiten.

Timelapse beelden

Timelapse beelden, waarbij u uw camera langere tijd op een vast punt laat focussen, worden alsmaar populairder. Deze tripod laat het toe om uw smartphone de mooiste zonsondergang vast te laten leggen. Bovendien kunt u dankzij de steady tripod-functie ook prachtige beelden maken met langzame sluitertijden. De tripod voorkomt in dit geval dat uw beelden onscherp door trillingen of bewegingen.

Groepsfoto's of selfies

Wilt u een groepsfoto maken met uw vrienden of familie en zélf ook nog eens leuk op de foto staan? Dankzij de tripod heeft u geen problemen meer met het indrukken van de ontspanknop en heeft u alle tijd om op de juiste positie te gaan staan. Ook kunt u de tripod gebruiken voor het maken van selfies. Hij is tot wel 50cm uitschuifbaar zodat u uzelf vanuit de mooiste hoek kunt vastleggen.

Achter de schermen

Bent u aan het shooten op een unieke set of locatie en wilt u wat beelden achter de schermen opnemen? Hiervoor is de Filming Handle Tripod uitermate geschikt! Dankzij de tripod kunt u de leukste beelden maken vanuit verschillende hoeken en perspectieven door simpelweg uw camera of telefoon op het statiefje te plaatsen. Unieke content is op deze manier gegarandeerd!

Bekijk het gebruiksgemak van de Filming Handle Tripod

Terug naar merkenshop