Black Eye Pro series

Black Eye's smartphonelenzen zijn te verdelen in drie verschillende series: Yellow, HD en Pro. De Pro series is de meest hoogwaardige serie van Black Eye en bestaat uit drie verschillende lenzen: de Cinema Wide lens, Tele 3x lens en de Full Frame Fisheye. Op deze pagina vertellen we u alles wat u wilt weten over deze drie lenzen en geven we ook een korte toelichting op de Black Eye Pro Kit.

Het universele clipsysteem van Black Eye

Alle Black Eye lenzen maken gebruik van een handig clip-on systeem. De lenzen zijn bevestigd op een stevige zwarte clip van aluminium die u makkelijk op uw smartphone, tablet of laptop kunt bevestigen. De binnenkant van de clips is gemaakt van rubber waardoor de clips geen schade toebrengen aan uw apparatuur. Bovendien zitten de lenzen zeer stevig vast zodat u niet bang hoeft te zijn dat ze van uw smartphone vallen.

De drie lenzen uit de Black Eye Pro serie

De Black Eye Pro serie bestaat uit drie verschillende lenzen: een groothoek-, tele- en fisheyelens. Elke lens is geschikt voor een andere toepassing, maar de hoge kwaliteit van de lenzen blijft gelijk. Zo zijn alle lenzen gemaakt van handgepolijst glas dat voorzien is van meerdere coatings om de beste beeldkwaliteit te garanderen. Hierdoor profiteert u ook altijd van levensechte kleuren en heeft u geen last van reflecties en vervormingen.

Cinema Wide Lens

Deze groothoeklens biedt een beeldhoek van 120 graden. Perfect voor een mooie film-look, zowel in uw foto's als video's. De lens beschikt over een ingebouwde zonnekap waardoor lensflare wordt tegengegaan en de lens wordt beschermd.

Deze lens is ideaal voor:
 • Landschappen
 • Reizen
 • Selfies
 • Video
Bekijk hier!

Tele 3x Lens

Met deze telelens bent u verzekerd van de scherpste en meest gedetailleerde smartphonebeelden. Deze lens is perfect wanneer u dichtbij uw onderwerp wilt komen en wilt blijven profiteren van helderheid en diepte.

Deze lens is ideaal voor:
 • Portretten
 • Landschappen
 • Reizen
 • Actie en sport
Bekijk hier!

Full Frame Fisheye Lens

Profiteren van rand-tot-rand scherpte en een groot gebied vast kunnen leggen? Dan is de fisheyelens iets voor u. Deze lens biedt eindeloze creatieve mogelijkheden en is de beste fisheyelens voor smartphones op de markt.

Deze lens is ideaal voor:
 • Selfies
 • Reizen
 • Video
 • Social media
Bekijk hier!

De complete Black Eye Pro kit

De Pro Kit is ideaal voor serieuze smartphonefotografen die hun gear graag verder uit willen breiden. In deze set vindt u alles wat u nodig heeft om de mooiste foto's voor social media of voor professioneel gebruik te maken. De kit bestaat uit de Black Eye full frame fisheyelens en telelens uit de Pro-series en de HD Macrolens. Hierdoor kunt u in elke situatie uit de voeten en is de kit ideaal om mee te nemen wanneer u op reis gaat. Het wisselen van lenzen is immers letterlijk met één simpele handbeweging gebeurd en u hoeft een stuk minder gewicht mee te dragen dan wanneer u met een systeem- of spiegelreflexcamera en meerdere objectieven op pad gaat. Wilt u landschappen of reismomenten vastleggen? Kies dan voor de fisheye- of telelens. de HD Macro daarentegen is dan weer ideaal voor close-up opnames van bijvoorbeeld insecten en bloemen.

Bekijk hier!

 

Terug naar merkenshop