Macrofotografie met Black Eye

Met de macro lens van Black Eye kunt u de mooiste macrofoto's maken! De Black Eye macro lens zorgt ervoor dat u dichter bij het onderwerp kan komen en dat elk onderwerp scherp in beeld komt met de mooie details. Dit geeft u meer creativiteit tijdens het fotograferen met uw smartphone. Op deze pagina vindt u alles wat u wilt weten over macrofotografie met Black Eye en over de geschikte lenzen.

Black Eye HD Macro

De Black Eye HD Macro lens kunt u onder andere gebruiken om insecten en bloemen te fotograferen. Hij is geschikt voor uw smartphone en zorgt voor heldere en scherpe beelden. Met een vergroting van 15 keer en een scherpstelafstand van 20 tot 26 mm is dit een ideale lens om dicht op het onderwerp te komen. De universele clipbevestiging is niet alleen compatibel met smartphones, maar ook met laptops en tablets. De lens is gemaakt van dubbel gecoat handgepolijst glas dat voor natuurlijke kleuren zorgt en ongewenste reflecties voorkomt. Daarnaast kan deze lens zowel met de voor- als achtercamera van uw telefoon gebruikt worden.

Bekijk hier!

 

Andere Black Eye kits met macro lens:

Hier onder vindt u nog drie andere kits met Black Eye lenzen waar een macro lens bij zit. Deze kits bevatten naast de macro lens ook andere leuke lenzen om de mooiste, creatieve foto's te kunnen maken met uw smartphone. 

Black Eye HD Combo

De Black Eye HD Combo bestaat uit twee HD lenzen, namelijk een Wide Angle en een Macro Lens die geschikt zijn voor gebruik met uw smartphone. De Wide Angle lens zorgt voor een 160 graden beeldhoek. Ook is de Combo ideaal voor FaceTime, Skype en video-oproepen.

Black Eye HD Combo

Black Eye Pro Kit

Deze complete Black Eye Pro Kit bestaat uit een Tele 3x, Fish Eye- en Macro Lens voor uw smartphone. De Tele 3x lens heeft een 39 graden beeldhoek en geeft een ondiepere scherptediepte. De Full Frame Fish Eye heeft een beeldhoek van 180 graden.

Black Eye Pro Kit

Black Eye 3-in-1

De Black Eye 3 in 1 Set bestaat uit een Wide Angle, Macro- en Fish Eye lens. U kunt de Wide Angle lens draaien waardoor de macrolens verschijnt. Dit unieke ontwerp biedt een Wide Angle lens met een beeldhoek van 155 graden en een macrolens met een vergroting van 20 keer. 

Black Eye 3-in-1

 

Terug naar merkenshop