Black Eye HD series

De Black Eye HD serie bestaat uit een HD Wide Angle, een HD Macro of in een handige 2-in-1 HD combo. Deze lenzen hebben elk een ander effect op uw foto's en zijn geschikt voor smartphones, tablets en laptops. Lenzen van Black Eye zijn allemaal van hoge kwaliteit. Ze zijn gemaakt van dubbel gecoat handgepolijst glas wat zorgt voor natuurlijker kleuren en voorkomt hinderlijke reflecties. 

Black Eye HD Macro

De HD Macro lens is ideaal om te gebruiken voor macrofotografie. Met deze lens haalt u elk onderwep 15x dichterbij. Elk detail van bijvoorbeeld een insect of bloem wordt haarscherp vastgelegd. Met een focusafstand van 20-26mm kunt u zeer dicht op het onderwerp fotograferen. Deze lens is onder andere geschikt voor het fotograferen van insecten, bloemen, dieren en close-up foto's.

Bekijk hier!

Black Eye HD Wide Angle

De HD Wide Angle biedt een beeldhoek van 160 graden waardoor u een groot bereik heeft om zoveel mogelijk op de foto te zetten. Wanneer u bijvoorbeeld houdt van straat- en architectuurfotografie is dit een zeer geschikte lens voor u! Daarnaast kunt u deze lens natuurlijk ook gebruiken voor reisfotografie om prachtige landschappen mooi in beeld te krijgen.

Bekijk hier!

Black Eye HD Combo 

De Combo 2-in-1 is een combinatie van de twee HD lenzen. Dit is dus een complete set waarmee u veel creatieve mogelijkheden heeft voor smartphonefotografie. U kunt deze twee lenzen onder andere gebruiken wanneer u op reis bent en geen zware apparatuur mee wilt nemen. Dankzij het handige clipsysteem zijn de lenzen ook makkelijk en snel te verwisselen!

Bekijk hier!

Terug naar merkenshop