Black Friday bij Kamera Express

NU! Black Friday-week bij Kamera Express (van 24 november t/m 2 december)

Het is zover. Je kunt er niet meer omheen: it is Black Friday here, Black Friday there, Black Friday everywhere. En uiteraard ook bij Kamera Express. Wij doen er zelfs een schepje bovenop.

We pakken uit met te gekke deals, die oplopen tot wel 70% korting. Je zult regelmatig denken: “Serieus? Dat is toch geen geld?!” We verkopen kwalitatieve producten voor interessante prijzen. Denk aan een spiegelreflexcamera, OLED tv of nieuwe cameralenzen. De kortingen zijn spectaculair. Houd de website in de gaten, want we gaan de hele week stunten. Er komen dagelijks weer nieuwe superdeals bij. Gear shoppen is nog nooit zo leuk geweest!

Bekijk hier het totale Black Friday-aanbod!


Uiteraard kun je in deze actieperiode, van 24 november tot en met 2 december, ook terecht in een van onze Kamera Express-winkels, waar onze medewerkers voor je klaarstaan om je van advies te voorzien. En tijdens Black Friday op 29 november zijn onze Kamera Express winkels zelfs open tot 21:00 uur.

*Tip: stel deze webpagina in als jouw favoriet of als jouw nieuwe homepage. Vanaf nu surf je hier vast lekker vaak rond. Logisch, want de deals zijn te mooi om te laten schieten. 

Topaanbiedingen | Categorieën | Q&A 


Onze topaanbiedingen

Categorieën
Vragen over Black Friday

Heb je nog vragen over onze acties tijdens de Black Friday week? Bekijk dan hier onze Q&A. 


Al onze acties zijn te vinden op deze actiepagina. De producten zijn te herkennen aan het Black Friday label.
Ja, indien er aan alle andere voorwaarden wordt voldaan wel. Kijk hier voor de volledige voorwaarden van de 5 jaar garantie.
Ja, soms zelfs met extra cashback! Houdt daarom goed de actie- en productpagina's in de gaten.
We hebben diverse acties, zoals kassakorting met directe prijsaanpassingen, maar we werken ook met kortingscodes. Let zelf dus goed op. Kortingscodes die niet ingevuld zijn kunnen niet achteraf verrekend worden.
Dit kan. Je kan je hiervoor melden bij onze klantenservice. Wij zullen je aanvraag na Black Friday in behandeling nemen.
Dit kan. Je kan je hiervoor melden bij onze klantenservice. Wij zullen je aanvraag na Black Friday in behandeling nemen.
Ja, al onze winkels doen mee.
Helaas niet. De winkels hebben een selectie van actieproducten ontvangen. Via de webshop kan je natuurlijk wel alle producten bestellen.
Ja, er kan bij het bestellen worden aangeven dat het in de winkel afgehaald moet worden. Let op: dit kan alleen dezelfde dag.
Op vrijdag 29 november zijn de winkels in Capelle a/d IJssel en in Rotterdam Centrum geopend tot 23:00. De overige winkels zijn deze dag open tot 21:00. Voor de rest van Black Friday Week gelden de reguliere openingstijden. Deze kan je hier vinden.
Wij doen onze best om je bestelling de volgende dag bij je thuis af te leveren. Houdt er wel rekening mee dat de postbedrijven het erg druk hebben in deze periode en hierdoor kan het in enkele gevallen voorkomen dat de levering langer duurt. Wij hebben hier helaas geen invloed op.
Ja. Let wel op dat bestellingen in het weekend pas maandag geleverd worden. Kijk voor de volledige Sameday-delivery voorwaarden op deze pagina.
Nee, er zijn geen mogelijkheden voor cadeauverpakkingen.
Dan gaan we het bijbestellen en zorgen dat het alsnog wordt nageleverd voor de speciale Black Friday prijs. Let wel, dit geldt alleen voor producten waarbij er geen "op=op" voorwaarde geldt.

Terug naar boven